Never give up




Fredag äntligen!


Godmorgon! Efter att ha gått upp sex på morgonen och kommit hem nio på kvällen varje dag så är det skönt med helg. Efter att ha sovit hos min mormor hela veckan så ska jag nu packa mina saker för att landa hemma igen. Igår innan jobbet köpte jag kollegeblock till skolan, rosa såklart! Nu sitter jag i skolan och väntar in helgen. 

Hur jag ser ut idag


Lunch innan jobbet med fina Anna



Hej på er! Jag slänger iväg ett snabbt inlägg här innan jag ska och jobba, har precis ätit lunch med anna och ska snart vidare till jobbet. Efter jobbet åker jag till mormor så det blir ingen mer uppdatering, men hör av mig imorgon. 



Min morgon


Gick upp redan klockan 06.00 imorse och det var med anledningen av att jag inte ville stressa, utan jag ville ta det lugnt och hinna duscha. Startade upp dagen med havregrynsgröt och varm choklad. Sen skulle jag ta bussen kvart över eftersom att jag började halv, bussen var hos mig 3 minuter i halv, bra bussar...nu ska jag till ett museum och sen slutar jag, skönt!



Fika med tjejerna


Egentligen känns det ovärt att behöva gå upp tidigt, våra lektioner har varit inställda, förutom den sista. som började klockan tre. Men dagen blev bra ändå eftersom jag och tjejerna åkte in till stan och satte oss på Melkers, kan verkligen tipsa om deras varma choklad, den var mer än god! Efter skolan åker jag direkt till jobbet och sedan vidare till mormor så uppdateringen blir nog ganska usel idag tyvärr.

Vad jag jobbar med


Hej på er! Jag har fått lite frågor angående mitt jobb, vad jag jobbar med och om jag går i skolan. Jag kan börja med att säga att jag går i skolan, andra året på gymnasiet på programmet estetik/media. Jobbet åker jag till direkt efter skolan för det är nämligen så att jag jobbar mellan 16.00-21.00. Då hinner jag alltså med att både gå i skolan och jobba, jag blir självklart utmattad eftersom att det är något jag gör hela tiden, men det är det värt tycker jag. Jag jobbar som telefonförsäljare på Unicall och jag trivs verkligen där, det är glatt humör och alla är väldigt positiva/snälla. Så nu vet ni vart jag håller hus om dagarna. Nu är jag SJUKT trött så ska lägga mig och sova, har lite sovmorgon imorgon också, skönt. 

Träningssugen

Godkväll! Kvällen har bestått av många känslor rakt igenom. Känner mig lite pressad inför två veckor framåt eftersom att jag ska jobba i två veckor varje dag (förutom på helgerna) också har jag ju skolan som har startat. Då frågar jag mig själv, när ska jag hinna träna egentligen? Jag måste verkligen träna varje gång jag får läge, hur sällan nu det blir. Men jag ska gå mycket i trappor i skolan (hehe) och kanske göra lite övningar hemma, om jag hinner, jag har ingen tid till träning nu och det är trist eftersom att jag mår så bra av att träna. Men kom på en grej nu, på lördag öppnar sundsta badhus, där går jag och Linus in gratis eftersom vi har kort på gymmet bredvid sen så kommer gymmet börja vara öppet på helger igen då, gött! Kanske blir lite träning ändå då. På helgerna iaf. Nu har jag babblat lite om träning men träning är en stor del av mitt liv. Med detta säger jag godnatt, imorgon ska jag paddla kanot, vilket äventyr, haha.


Vill ha det nu

Ett sånt här bord som man kan ha över sängen när man sitter vid datorn och till exempel äter frukost, ett sånt bort ska jag inskaffa mig. Just nu har jag tagit in alla möbler i rummet så att allt står på sin plats men det kommer inte få stå kvar länge, jag ska nämligen lägga ut lite möbler på blocket också ska jag köpa nya. Sen har jag även funderat på att måla min klädstång vit, vill ha allt vitt i rummet. Nu ska jag återgå till plockingen. 

Tack vare min älskling

Hej på er! Igår hade jag och älskling det jättemysigt ute på altan med godis och en massa. Idag blev jag hämtad av pappa och nu sitter jag och lyssnar på musik och fixar i rummet lite. 

Frukost framför teven

Godmorgon! Jag är slö idag, vill inte gå ur soffan. Men jag ska ändå pallra mig upp och duscha snart, sedan packa för runt två ska jag ta bussen till min kära pojkvän. 

Myskväll igår med bästa Anna


Igår komför Anna hem till mig, vi målade klart det sista i rummet, tog knappt en halvtimme så det gick väldigt snabbt. Sen täppte jag och Anna upp badet och tände massa ljus för att få det mysigt. Hahha under tiden vi badade så tappade Anna mobilen i badkaret! HAHA. Vi brast ut i skratt för att vi blev så chockade, men tro det eller ej, mobilen klarade sig faktiskt! När klockan slog 00.00 så blev Anna ett år äldre, 17 år. Älskar den här tjejen så jag hoppas att hon får den bästa födelsedagen som hon verkligen förtjänar. 

Hemma från jobbet

Hallå! Nu är jag hemma på jobbet och tar det lugnt med en mugg choklad medan jag äter lite mat till det också. Nu ska jag överväga om jag antingen först ska ta mig ett bad och sen måla eller om jag bara ska ta mig ett bad och måla klart en annan dag. Det blir som sagt en lugn fredag, är trött efter jobbet så ska bli så skönt att koppla av.

Något jag älskar


Redo för jobbet!

Nu beger jag mot mot jobbet, hoppas att ni alla får en bra fredag. 

Startar dagen med en kopp choklad

Godmorgon! Vaknade bredvid min fina älskling idag som är lika underbart som vanligt, igår bloggade jag ingenting och det beror på att blogg.se på mobilen inte fungerar för mig och jag gick i skolan,gymmade och sen jobbade så hann inte sitta vid datorn. Nu sitter jag i skolan och gör saker med klassen som man gör de första dagarna, många tankar far runt i huvudet så jag blir tokig.. Skulle egentligen ha slutat halv två idag men fick precis besked om att vi slutar halv 11,yolo. Efter skolan åker jag och Emma till stan och köper kalender och andra småsaker. Sen klockan två börjar jag jobba och slutar klockan sju och då ska jag hem på direkten och ha en myskväll med familjen. 

Går till jobbet


Efter en bra för/eftermiddag med min fina så åker jag och jobbar, slutar nio ikväll och då sover jag hos Ida med resten av tjejerna. Får se när jag hör av mig igen.

Godmorgon!


Godmorgon godingar! Här sitter jag med morgonrocken på i sängen och spelar lite skön musik. Om drygt en halvtimme går bussen mot stan där jag ska möta upp min fina pojke. Vi ska gå powerwalk runt sundstatjärn samt gymma. Nu ska jag sätta på mig lite kläder och packa, hör av mig när jag får tiden. 

Godnatt!

Kursen gick bra. Efter kursen gymmade jag och gick powerwalk ute i det fina vädret. Sedan träffade jag Linus, det behövdes verkligen, sjuukt kär! Godnatt godingar.

Trött med positiv

Hej! Ursäktar för alla mobiluppladdningar men jag är inte hemma så mycket så det är bättre än ingenting antar jag. Jag har just nu varit på en kurs på det nya jobbet och tycker att det var jättetrevligt att komma dit. Iallafall, nu ska jag åka iväg till gymmet och köra ett pass. Nu jävlar!


Pw med bästa anna


Målar väggen

Just nu målar jag med min kära vän Anna. Vi ska strax ut och springa och lämna detta målande, men först måste jag berätta vad som hände förut när jag skulle äta, haha. Jag la talriken på bordet och all mat bara åkte bort från tallriken till bordet? haha, sjukt. Ikväll sover jag och Emma hos Anna och har en myskväll med massa frukt och en film. 

Med tjejerna


Hej på er! Sitter just nu hemma hos Anna med henne och Emma. Igår satt vi vid brasan och myste på lisesand. Sen när elden gjort sitt så åkte vi hem till Anna och spenderade natten hos henne. Idag är jag sjukt träningssugen men jag ska nöja mig med en LÅNG springtur med Anna. Snart börjar rutinerna också, snart börjar allvaret. Bilderna är från min fina vän Emma, hennes blogg hittar ni här.

Myser framför brasa

Myser framför brasa med mina favoriter Emma och Anna. Kvällen med Ida och Filippa var sjukt bra, pratade/skrattade en hel del och avslutade allt med att äta ute.


Åker in mot stan

Tog en joggingtur och träffade Emma en stund och hade en skön och välbehövlig pratstund. Nu har jag fixat mig och ska åka in till stan och umgås med Ida och Filippa, kommer bli jätteroligt!


Bilder med tjejerna del 2


Rymmer från rummet

Mitt rum är en röra just nu, eftersom jag inte målat klart rummet är alla mina möbler (utom sängen) utanför rummet så det blir att många kläder, väskor osv hamnar i sängen. Men eftersom att jag sover hos Anna mycket nu så gör inte det någonting. Iallafall, jag har precis kommit hem från anna och ska snart ut på en springtur, vilket jag förövrigt behöver. Hör av mig när jag är hemma igen, puss. 

Bilder med tjejerna del 1


Smokie - Can´t cry hard enought


Kalas hos Ida med tjejerna

Har varit hos tjejerna under kvällen där vi firade Ida. Hon fick presenter också åt vi middag samt pratade massa skit. Nu är jag hos Anna och ska spendera natten här, vi lyssnar på musik och äter lite kvällsmat, snart ska vi gå ut på en kvällspromenad också. 

Pannkakor till frukost!

Vaknde upp bredvid anna och då stod pannkakor på schemat. Anna, hög musik och pannkakor gjorde min morgon. Nu är jag hemma och har precis duschat och ska om ett tag ta bussen till stan för att möta upp mina tjejer. Kalas hos Ida som har fyllt år blir ikväll. 

Min dag i bilder


Träffade Paula idag och det blev häng vid sandgrund en stund, sedan en glass inne på Carli. Det var väldigt trevligt och jag fick mig ett gott skratt. Sjukt go tjej!
Skulle egentligen ha gymmat idag men det var självklart stängt, så åkte direkt till Cornelia där även Felicia var. Det blev pannkakor och prat om allt möjligt. Sen kom även Anna och gjorde oss sällskap. På vägen hem träfade vi på Emma och Viktor, satt och pratade i någon timme. Nu är jag hos Anna och ska sova här inatt, godnatt.

Fredag


Godmorgon! Gårdagen spenderades med favorittjejerna på bomstad, senare åkte vi ut på äventyr med båten, får adrenalinkick av att åka båt, det är en sådan härlig känsla. Under kvällen hade tjejerna laddat upp med en massa chips och godis, så goa är dom. Kvällen spenderades med Emma, Anna och Cornelia hemma hos Anna.

Idag vaknade jag med en huvudvärk efter att ha tänkt mest hela natten. Jag vet inte ens vad jag ska skriva så jag struntar att skriva om det och hoppar över till vad jag har för planer för dagen. Runt halv 3 tar jag bussen in till stan för att träffa Paula, vi ska se om det blir en fika eller en tur mot sandgrund. Efter det blir det ett gympass, ska kötta som aldrig förr. 

Snart bär det hemåt


Tre bilder från igår


Hej på er! Igår var jag med tjejerna på bomstad, blev en dag på stranden samt i båten. Nu ligger jag med två favoriter på stranden och väntar på resten. Njuter av solen så hör av mig sen.


Packat och klart

Har börjat packa och ser verkligen fram emot en dag med tjejerna ute på sjön, dels för att det kan vara sista gången innan skolan börjar "suck". Men nu får jag torka bort mina krokodiltårar inför skolan och istället njuta av det sista. Alldeles strax ska jag gå till bussen där jag möter upp tjejerna, ha en bra dag alla, njut av vädret!

Godmorgon!

Godmorgon på er godingar, mitt rum är tomt som ni ser, har inte hunnit tagit in möbler sen det blev målat. Idag hade jag planer att jag och Emma skulle fika i stan och prata en massa skit, men istället får jag ett roligt besked här på morgonen om att jag och tjejerna ska ut spontant med båten samt hänga på stranden istället. Vädret är helt underbart så det kunde inte bli bättre.

Sommardag


Jag har planerat mina ynka sista dagar som är kvar under detta lovet noggrannt. Har något att göra hela tiden kan man säga, jag skräms över att det snart är skola. Okej okej, jag gillar rutiner, men inte själva plugget, jag vill ju njuta och ha det helt underbart, men men. Efter jag hade varit på gymmet idag så träffade jag Evelina. Vi köpte oss lite sallad och satte oss vid sandgrund och pratade om allt möjligt, det var sjukt mysigt och roligt. Efteråt åkte jag hem till Emma direkt och är kvar där än. Vi har skrattat för fullt om man säger så, vi båda har humörsvägningar som vi glädjer oss åt. Nu fixar vi hennes blogg, för hon SKA börja blogga. 

Sov hos anna inatt

Det får bli ett mobilinlägg eftersom att jag är på väg till gymmet just nu. Men iallafall, igår var jag hos anna och vi åt samtidigt som vi kollade på The hunger games, jävlar vad bra den filmen var! Den får 4 utav 5 möjliga stjärnor och varför den inte får 5 är för att jag inte fick veta en sak om slutet (ska inte avslöja för dom som inte sätt). När jag vaknade imorse hade anna gjort frukost ute på altan, så go är hon! Nu ska jag gymma och efter det ska jag träffa b go tjej som heter Evelina. Hör av mig senare.


Hemma från stan

Världens sämsta bild som jag förövrigt märke nu i efterhand, men stunt samma. Jag har precis ätit mat efter att ha kommit hem från stan. Först på morgonen åkte jag till gymmet efter att ha varit med Linus i några dagar som var hur underbart som helst. Sedan var jag med Kandan och Emelie på stan, satt och pratade, sedan kollade skor. Jag vet vad jag vill ha för skor i vinter, men jag har alldeles för små vader..suck. Nu ska jag snart städa lite i rummet och senare ikväll går jag till Anna. 

Black and brown

Något som skulle sitta fint att ha just nu. 

Äntligen klart


Det tog längre tid att måla än vad vi trodde, vi började vid tre på dagen ungefär och var klar vid 11 på kvällen, herregud vad tid det tog, men nöjd är jag, nu är det vitt och fresch, jag har världens bästa pojkvän som stod ut och hjälpte mig. Nu är vi lite sletna, så blir myskväll nu med massa gott, 

Ska måla om rummet


Jag och Linus gick upp 09-50 imorse för att se min lillebror spela hockey, blev varmkorv, choklad och cola till frukost, aldrig fel det. Nu ska vi måla om mitt rum om det finns färg hemma, återkommer! 

Myskväll


Hej! Jag har uppdaterat dåligt idag, men det är för att jag har haft fullt upp. Inte haft tid att sitta vid datorn, men det kan man inte alltid ha. Iallafall..jag är med Linus nu och vi har ätit grillat och kollat på en massa program, inte Paradise Hotel dock som vi ville (är fel på texten där just nu) typiskt, haha. Men nu ska väl vi sätta på någinting att kolla på, ni får ha det så bra, hörs snarast. 

Lunchar med bästa Helena

Har precis lunchat på stan med Helena, vi pratade som vanligt om allt möjligt och det var verkligen jättetrevligt. Sedan tog hon en kaffe och jag en smoothie på Expresso house. Nu har vi sagt hej då vilket som känns jättejobbigt (eftersom hon bor i Norge nu mera). Men vi har planerat en massa roligt som ska hända i november som jag ser fram emot. Nu är jag hos Linus och vi ska väl snart hem till mig, ska se på handbollen.


Svart inspiration


Vaknade med ett leende


Godmorgon! När jag vaknade fick jag ett mejl från ett jobb som ville att jag skulle komma på intervju imorgon, vad glad jag är nu! Ska på intervju idag också, håll tummarna för mig att jag får jobb nu. Jag har iallafall precis ätit frukost och dunkat lite musik för att bli piggare (det fungerade) nu ska jag snart åka till gymmet och köra ett långt pass. Kommer inte blogga så jättebra idag, men det är för att jag har fullt upp, hoppas ni förstår. 

Mina fina tjejer


Har precis kommit hem efter en lång med bra dag. Först åkte jag till gymmet och det blev ett långt gympass, tre timmar. 1,5 utav dom satt jag på cykeln eller stod på crosstrainern. Sen åkte jag till Johanna och senare kom även Ida och Julia och då åt vi fruktsallad och pratade, sjuuukt mysigt. När jag var påväg hemåt tog jag en sväng förbi Anna där vi åt mockarutor och pratade. Nu är jag hemma och pratar med Kandan på skype. Som sagt, lång men bra dag! 

8/8


Livet är ikapp och jag börjar leva

Jag är väldigt fundersam på allt som hänger omkring mig. Går det en människa förbi mig med en speciell blick så tänker jag genast på vad den blickan sa, vad den menade. När jag ser andra människor skratta ihop så är jag snabb med att se vem som skrattar sist. Jag vet egentligen inte vad jag vill säga med den här texten. Men jag har varit med om mycket i livet, mer än folk anar. Jag har sätt det svarta och jag har sätt ljuset som kändes omöjligt. Jag är en tjej som vill visa så mycket, jag vill visa alla hur värda dom är, hur bra dom är på sitt vis. Jag mår bra av att göra andra glada, jag mår bra av att se folk ha det bra tillsammans. Många i världen har det inge vidare, många lever en dag och tänker att det här kan vara den sista dagen i livet, många kämpar för livet. Sen finns det många som kämpar för att duga, kämpar för att räcka till och inte bli bortglömd. Världen har förändrats så mycket, någon har töjt ut och in på det vi en gång kallade livet. Nu är småproblem världens problem och man gör saker för att man känner sig tvungen. Jag har insett att livet är för kort för att inte leva det fullt ut, jag gör det jag mår bra av, jag gör det som gyllar mig och mina nära, jag vill stråla, jag vill se andra stråla med mig. Det som är så vackert glömmer vi bort, vi glömmer bort det fina i livet. Som jag skrev tidigare vet jag inte vart jag vill komma med detta, men jag tycker att det är så viktigt att vi uppskattar det vi har, en dag kanske det är borta.

Två frågor om just magen

Hej jag undrar hur gammal tycker du man minst ska vara för att börja träna mer magövningar så magen blir smalare osv. ? :)
Svar: Hej! På gym är det oftast 15 års gräns men det kan vara undantag så man kan få gymma när man till och med är 12 år men då kan det vara att man måste ha med sig en vuxen. Det är svårt att säga vilken ålder tycker jag, eftersom att jag tycker det beror på hur mycket man har utvecklats. Men jag tycker att man kan få träna magen och så som 12-13 åring, men man kanske inte behöver träna slut på sig fem gånger i veckan. Är det så att man är 12-13 år så kan det även vara att man inte är utvecklad helt än och då klarar inte kroppen av att träna. Men om du nu är ung och vill träna magen så kan du springa, gå pw och göra sit ups. Sånt testade jag också på när jag var yngre, men i den ålder (tycker iallafall jag) att det är svårt att hålla igång. Men jag tycker inte att det finns någon specifik ålder, utan mer hur utvecklad man är. 

Hej sofia! tycker du är grymt fin & har en väldigt bra blogg. ;)
Har en fråga till dig, blir magen smalare av att man springer?
Kram!
Svar: Hej! Tack vad glad jag blir! Ja, magen blir smalare av att springa eftersom att löpning skapar fettförbränning. Sen är det viktigt att köra styrka också så att kroppen får en så kallad balans. Men kort och enkelt, ja, magen blir smalare. Fast det kan ta sin tid, man måste äta rätt och hålla igång. 



Godmorgon!

Godmorgon godingar! Vaknade av att mobilen ringde, jag är alltid lika osäker på om jag ska svara då jag inte ser vem det är som ringer, men jag svarade och det var ett jobb som ringde och ville att jag skulle komma imorgon. Ett litet jobb där jag jobbar en dag under veckan varge vecka. Nu har jag precis ätit havregrynsgröt, havremacka och ett glas juice. Om en timme går min buss till gymmet och efter gymmet åker jag och är med mina grymma tjejer. 

En träningsfråga angående ben

Hej! Jag har en liten fråga som jag hoppas att du kan svara på.Jag har ett ganska stort komplex över mina lår, så min fråga till dig är hur man kan få dom där fina smala lårena!Jag skulle vilja träna bort det som är framsida lår och väldigt högt upp mot höften om du förstår. alltså högsta delen av lårena, runt om..Men jag tycker inte alls om att springa så att försöka träna bort det på ett annat vis skulle vara bra..

Svar: Hej! Fettförbränning är enklast genom löpning då du rör på hela kroppen. Men är springa inget alternativ så skulle jag nog rekommendera ett gymkort. Där vore det bra om du satt på dessa maskiner:

»Crosstrainer, där förbränner du kalorier med hela koppen genom att stå och trampa i x antal minuter, ju längre du trampar, ju bättre är det. Jag skulle rekommendera att du trampar en stund i början av ett pass, som en uppvärmning, sen i slutet kör du på lite mer då det blir mer fettförbränning av det. Varför blir det så? Jo för att när du tränat ett styrkepass så behöver kroppen näring och energi och då tar kroppen från fettet då den inte kan ta från något annat.
»Cykel, cykling med motstånd är bra för dig. Du sitter på en träningscykel på gymmet med motstånd så du anstänger dig. Sen finns det olika positioner du kan sitta på så att det tar på olika ställen på kroppen och det föreslår jag att du frågar om på gymmet för det är väldigt svårt att beskriva. Men kan försöka så gott jag kan, position 1. Sitt rak i ryggen och trampa som vanligt. 2. Stå upp och cykla. 3. Luta dig framåt och puta lite med rumpan. Dessa övningar är jättebra och effektiva. Både crosstrainer och cykeln är bra för att få bort fett. Sen måste du köra styrka också.
»Hip Adduction, det är en maskin då du sitter ner med särade ben. Då ska du dra ihop benen med tyngd som gör motstånd, sen sakta gå tillbaka till den sträckta positionen. Detta tar Insida lår.  
»Hip Abduction, man sitter ungefär lika på den här maskinen, skillnaden nu är att man sitter i en sådan position så man har benen framför sig och ska dra ut benen. Du gör så att du drar ut benen, sen sakta tillbaka i start position. Detta tar utsida lår/höfter. Det är viktigt att man har balans mellan abduktorerna/utsidan och adduktorerna/insidan för att hållas skadefri. Svaga lårmuskler på insidan kan leda till höft- och knäproblem.
»Leg extension, här sitter du i en position där du har benen rakt med tyngd över benen och sen drar du upp benen, sen sakta tillbaka i start position. Då tar det framsida lår.
»Leg press, du sitter i en position då du lutar dig mot ett ryggstöd och trycker upp benen. Gör på samma sätt som med allt annat, du lyfter, sen sakta tillbaka till start position. Benpress aktiverar främst fram- och insidan av benen, men lite överallt. 


Här är en bild på alla maskiner jag har pratat om. Lycka till! 




Just a little inspiration


Världen är full av överraskningar


Jag har fallit, jag har varit påväg att ge upp miljontals gånger, men jag har alltid hängt kvar. Jag är inte redo att ge upp, jag är redo att ge tillbaka. Tryck här och här för att lyssna på två vackra låtar.

Stan - Gymmet

Gick upp halv nio på morgonen idag, satte på mig löparskorna och drog ut på en springtur, sedan kom jag hem och åt frukost svettig och nöjd. Nu åker jag in till stan för att träffa tjejerna en stund, sedan åker jag till gymmet och kör armar - rygg och ben. Jag har för bilder som är taget i vintras som jag kommer lägga upp så småningom, kommer även lägga ut nya bilder, om någon månad får det bli. Men för och efterbilder kommer. Sen så vet jag att jag har fått frågor angående träning, jag har inte hunnit svara på dom än men jag gör det idag, så håll utkik. 

Iphone

Jag funderar på att köpa en iphone, men har hört av mina kompsiar att det är lågt batteri hela tiden. 
Så jag är lite fundersam med batteriet.. tycker du jag ska köpa en iphone? :) 
Jag klagar ofta på mitt batteri i mobilen, men sen tänker jag, vad hade varit bäst, min Iphone med dåligt batteri eller en sämre mobil med bra batteri. Det som övervägen är helt klart min mobil jag har nu. Jag är jättenöjd med min Iphone, jovisst, batteriet tar slut väldigt fort, men har man med laddaren överallt så ska det allt gå. Jag tycker verkligen att du ska köpa en. Ett solklart val för mig.

Men jag har en fråga till, köpte du din iphone direkt för ungefär 4000 och uppåt, eller betalar du pengar i månaden?
Jag köpte inte för exalt hela mobilen, betalar abonomanget + lite från mobilen i månaden. 



Heldag med min fina vän

Har varit hos min fina vän Nicole hela dagen/kvällen. Vi har pratat, skrattat och gjort oss lite mat. Det var väldigt mysigt och jag uppskattar varje sekund med den tjejen! Nu är jag hemma och ska kika lite på tumblrs och försöka få tag på handbollsnörden Anna, haha. 

ÅKER OCH GYMMAR

Jag och Linus har precis fixat oss och ätit frukost. Nu beger jag mig mot gymmet och kör mage - rumpa! Efteråt ska jag hem till Nicole så jag får se när jag bloggar. Ha en bra måndag. 

Inspiration


Mat framför teven

Linus och jag äter mat framför teven, känner att jag inte har så jätteroliga saker att skriva om idag, men det är för att vi är hemma och bara chillar. Imorgon är det måndag igen och då börjar en ny träningsvecka. 

Simple and easy


Black and gold

Körde på ett guldlinne med glitter,svarta shorts och ett par höga skor idag. 

5/8

Läser tidningar samt kollar lite på datorn och ska snart kolla på OS med Linus. Jag har en sak jag vill klaga på lite och det är batterietiden på iphone, det tar slut på momangen. Älskar min iphone, men batteriet suger, tycker inte ni det? 

FRUKOST

Godmorgon godingar! Har precis vaknat och ska precis proppa i mig lite frukost. Det var tänkt att jag och Linus skulle dra ut och bada men vädret säger emot, som det ofta gör numera. 

BLOGGEN SKA INTE VARA SOM DEN ÄR NU!


Bloggen har krånglat, menyn hoppar åt alla håll och headern är i kanten osv osv... Hoppas få ordning på det imorgon!

Find hapiness in the simplest of things


I dream myself away as usual


I need to have it


Jag verkligen älskar att ha att ha sånahär myströjor som är sköna samt snygga. Det är snyggt att ha till ett par svarta eller mörkblå jeans och ett par snygga skor på det. Finns att köpa på ginatricot nu för bra pris. 

20 MÅNADER

Godmorgon! Känner mig utvilad, får se vad dagen har att bjuda på. 20 månader med Linus idag också,

THINGS THAT INSPIRES ME

 älskade tumblr.

NÄR MAN INTE ORKAR

Jag är helt slut i kroppen kan jag säga, efter att ha kört intervaller i en timme och gym efter det så var det skönt att duscha kallt. När man inte orkar så blir det latmat, makaroner och korv, snabbt men gott. Ikväll blir det att slagga sig i sängen och kolla på någonting. 

GODMORGON


Godmorgon på er! Jag och älskling ska äta frukost nu, sen ska vi ut och springa och sedan åka iväg till gymmet. Men jag hör av mig när jag kommer hem. 

UT PÅ EN RUNDA MED ÄLSKLING

Nu går jag och älskling ut och springer, vi satsar på en halv mil, får se om det blir mer. 

MIDDAG OCH FIKA MED SLÄKTEN


Efter jag gymmat åkte jag till mormor där det blev middag och efterrätt. Var härligt att träffa dem igen, min moster och kusin är lite träningsgalna som jag är så det var roligt att prata om det. Nu sitter jag hos älskling och har precis ätit och kollar på Paradice Hotel Danmark. 

GE MIG!

Önskar mer än gärna att jag skulle kunna bära dessa snygga vila/vanna stiletto klackar från Nelly.  Tänker mig dessa tillsammans med ett par stuprörsjeans, perfection. Ni som är lika sugna som mig, 599 kr på Nelly.com. 

ÅKER TILL GYMMET NU

Jag ska alldeles strax dra iväg till gymmet. Jag kommer ihåg när jag så gärna ville gymma, jag ville träna, äta hälsosamt och dricka mycket vatten, men jag orkade inte. Jag kände ingen motivation fast jag ändå satt där hemma och drömde mig bort över hur jag skulle se ut, hur jag skulle må, hur ofta jag skulle träna, men jag tog mig aldrig i kragen. Nu gymmar jag fem gånger i veckan, äter godis en gång i veckan, dricker vatten istället för läsk (förutom på helger), är ute och springer, äter mycket hälsosammare. Jag gör allt det där som jag trodde att jag aldrig skulle klara av, men nu står jag här. Jag lever min dröm att få träna, jag ser resultat och jag mår psykiskt bra över det. Så till er där ute som känner precis som jag gjorde, gör det bara och ge inte upp. Det är jobbigt att träna utan resultat, men ha tålamod, det är jobbigare att inte träna överhuvudtaget och ångra sig efteråt. Sen vill jag lägga till ett citat jag hittade på en av mina älskade tumblrs " Confidence is sexy. Be comfortable in your own skin". Nu drar jag iväg till gymmet, efter det blir det middag med släkten på mammas sida, bara tjejer, girlpower! 

Två från igår

Godmorgon godingar, lägger upp två bilder från igår. Spenderade hela eftermiddagen på ett café med Ida och Julia. Det var egentligen planerat att jag skulle ta halv 10 bussen till gymmet som går snart för att sedan träffa min saknade vän Helena, men det visade sig att hon är sjuk så jag tar 11 bussen istället. 

FRUKTSALLAD


Har precis gjort iordning lite fruktsallad som jag äter här i sängen medan jag kollar på massa tumblrs. Har gjort ett misslyckat försök med att måla naglarna då jag insåg att det nästan var slut, men en hand till ska väl färgen räcka till. Imorgon ska jag upp med tuppen, redan klockan åtta(!!) då jag ska åka till gymmet. Känner mig faktiskt rätt duktig som gymmar varje vardag, inte helger eftersom gymmet är stängt då för tillfället. Men fem gåner i veckan tycker jag låter rimligt. Eftersom helger är stängt och att det blir att jag får köra intensivt varje dag så gör jag såhär: måndag - mage, rumpa tisdag - ben, armar och rygg onsdag - mage, rumpa torsdag - ben, armar och rygg fredag - mage, rumpa. Mina favoritdagar är de dagarna som jag kör mage och rumpa, det är jobbigast, men det är där jag vill ha mest resultat. Skulle dock inte sitta fel med lite biffigare armar också. 

DAGENS FINA


Blev helt sålt när jag såg klänningen! Den är fulländad på alla sätt och vis. Det jag älskar mest med klänningen är den v ringade överdelen som får det att se fint och elegant ut. Sen fullbordar paljetterna klänningen genom att få den att se lite skimrande ut, love love love!

Justin Bieber - As Long As You Love Me ft. Big Sean



Inombords är jag en liten flicka som skriker Justin Bieber och ett litet fan av honom. Idag den 1 Augusti släpptes hans musikvideo till låten "As long as you love me". Jag älskar videon!! Den är gulligull vilket jag är väldigt förtjust i som många vet. Videon består av en historia, en kärlekshistoria och en massa minnen där de ser lyckliga och kära ut, helt i min smak så den här videon får fem stjärnor av fem möjliga. 

FRÅGOR INOM TRÄNING

Hej! Jag har en fråga, har du bristingar någonstans på kroppen? Och vad tycker du om sånt? Äre bara när man går upp i vikt som man får det? Kram
svar: Hej! Nej det har jag inte. Vad jag tycker om sånt? Jag tycker inte att det är fel eftersom att det är en normal grej att ha och det kan bero på vikten, att man går upp i kilo eller är överviktig men även lite smalare människor (eller hur man nu säger) kan också ha det och det tycker jag inte är fel alls. Alla ser olika ut vilket som är bra, det gör oss alla unika. Vill man inte ha det så går det självfallet att träna bort det, springa är då ett bra alternativ. 

Hej! Hur ser dina matvanor ut? Vad/hur mycket äter du på en dag? Äter du mycket godis osv? Kran
svar: Hej! Jag äter väldigt regelbundet. Frukost på morgonen är dagens bästa måltid för mig, och till frukost äter jag gärna ett grövre bröd med ost och gurka på, sen äter jag ofta yoghurt och musli med lite bär i. Sedan ett glas juice. Sen äter jag lunch som kan bestå av vad som helst, beror på vad som serveras på bordet det vill säga. Sen gymmar jag ju under dagen och får då i mig min proteindryck (vaniljsmak) sedan äter jag middag och nu under sommaren är det mycket grillat på schemat men jag klagar inte. Sen mot kvällningen äter jag kvällsmat som ser ut ungefär som frukosten. Sen tänker jag väldigt mycket på att äta grönsaker, dricka vatten osv istället för att strunta i det. Godis äter jag två gånger i veckan och det tycker jag är okej att jag unnar mig med. 

hej! Som jag har förstått det så gymmar du tillsammans med din kille, tyckte du det var pinsamt i början? Min kille tjatar på mig att jag ska börja med honom och hans syster, vill men samtidigt är jag feg på något vis, vet inte varför men känns pinsamt på något sätt. Hade varit jätte bra egegentligen att träna med honom för han kan så mycket så om jag skulle göra fel skulle han vara till en stor hjälp, men känns så pinsamt, vill våga gå emot denna feghet och gå med dom.
svar: Hej! Ja, jag gymmar ihop med min pojkvän och jag tyckte inte att det var pinsamt utan tvärt om. Jag såg fram emot att gå till gymmet tillsammans. Det du behöver intala dig själv är att du ska våga, han kommer troligtvis visa dig maskinerna i början så att du får koll på det hela. Var säker i dig själv så blir det bättre resultat från din sida, visa dig modig. Han vill gymma med dig och om du vill gymma med honom så är det bara att ta sig i kragen. Du får umgås med din kille och kämpa på gymmet, kan det bli så mycket bättre? 




Q/A

hej sofia.. jag har en fråga till dig. 
jag är en ganska smal tjej som verkligen ogillar att visa mig i bikini på sommaren då jag tycker att jag ser äcklig ut pga att jag är så smal. 
jag har jämt varit liten då jag blev född för tidigt.. jag var 38 cm och vägde lika mycket som ett mjölkpaket så att säga.. i ettan var jag 108 cm och vägde 13 kilo. nu är jag dock arton år och väger inte mindre än 39-40 kilo.. jag vet inte vad jag ska göra.. spelar ingen roll om jag så äter pizza i en vecka för jag går inte upp i vikt. jag kan äta onyttigt hela tiden utan att det syns. jag hatar verkligen detta.. mina kompisar och pojkvän säger att det inte alls ser äckligt ut eller så men den lilla demonen sitter kvar på mina axlar och säger åt mig att jag visst ser äcklig ut. det står ju nästan bara i tidningar om tips hur man går ner i vikt så jag hoppas verkligen att du kan hjälpa mig. kram isabelle

svar: Hej Isabelle! Jag förstår vad du menar, vi har inte varit i riktigt samma sits men för drygt två år sedan var jag också väldigt smal och hade varit det hela livet. Jag var lång och smal, det var den jag var. Mina vänner skämtade med mig att jag var smal som en pinne, det sägs som du säger vara positivt att vara smal. Men är man smal tar man det inte som en komplimang, då man mår dåligt över det. Här är lite tips på hur du kan tänka och även hur du kan jobba för att gå upp i vikt. Du behöver inte gå upp i vikt med massa skräpmat, utan du kan göra det på ett mer hälsosamt sätt. Och tro mig, din pojkvän och dina vänner tycker inte att det ser äckligt ut, de tycker att du är jättefin! Nu ska du bara förstå det också. Här kommer lite tips:
1. Läs blondinbellas bok "egoboost" för att kunna jobba upp självförtroendet lite, du kommer finna det.

2. Bygg muskler och bygg särskilt på de snabba muskelfibrerna så att din massa verkligen ökar i volym. Detta gör du genom att använda tunga, fria vikter och relativt få repetitioner. Konditionsträning är viktigt för alla människor men tänk på att det förbränner kilon vilket den som vill gå upp i vikt inte vill. Kan med fördel kombineras med proteinpulver och bör kombineras med ökat matintag. Det ska då förstås vara näringsrik mat, inte chips och godis.

3. Ett gammalt hederligt tips är att äta sex gånger om dagen. Ett mål kan bestå av en energy bar om du inte orkar göra i ordning något. Men det du äter bör inte bestå av fikabröd och feta snacks. Nej, det bör bestå av protein, bra fett såsom fet fisk (t.ex. lax eller tonfisk) och sammansatta kolhydrater (inte enkla kolhydrater). 

4. Sov ordentligt! Får du inte dina timmar som du behöver i sängen kommer det bli svårare att gå upp i vikt.

En klok text jag fann på internet som du borde läsa.
"Undervikt kan för vissa människor vara minst lika stora problem som för människor som har övervikt. Många människor har kanske svårt att förstå att smala människor inte automatsikt alltid är så stolta över sina kroppar. Väldigt smala människor kanske upplever kommentarer som: ”oj vad smal du är” lika sårande som kommentarer som: ”oj vad tjock du är” till större personer.

Det finns många olika anledningar till varför man är smal. Många personer föds smal och har alltid varit smal. Det betyder dock inte att alla dessa personer alltid kommer vara det. Många av dessa går automatiskt upp i vikt efter några år och andra börjar träna och ökar på så sätt både sin aptit och sin muskelmassa. Att enbart bestämma sig för att äta mer brukar sällan fungera i längden eftersom gamla matvanor sitter djupt rotade. Att födas smal är givetvis inte den enda anledningen. Några av anledningar till att många är väldigt smala kan vara att dessa personer äter för lite eller för fettfattig kost och har en hög fysisk arbetsnivå eller sjukdom."

Lycka till med träninggen, att äta regelbundet och att sova ordentligt. Säker på att du klarar det! 



RSS 2.0