FREEEDAG!


Idag är det fredag och jag har kollat på gg på morgonen och nu packar jag. Senare ska jag in till stan för att spendera helgen med älskling.

LIKE A NEW SONG


fotograf

BELIEVE ME BECAUSE I ALWAYS TELLS THE TRUTH


fotograf

JOGGINGTUR MED FLISAN


Har precis kommit hem efter att ha varit med de saknade vännerna Felicia och Olivia. Började dagen med att gå upp halv 10, glodde två avsnitt gossip girl med frukost till. Sen sprang jag och felicia till vårdcentralen och tillbaka hemåt mot henne där vi solade på studsmattan och åt mat ute i solen, sen kom Olivia som sällskap också. Nu är jag hemma och ska se ett avsnitt gossip girl.

3 FRÅN IDAG MED JEANETTE


den duktiga fotografen

FOTBOLL PIZZA OCH CIDER


Hej! Kom ganska nyss hem från fotograferingen med Jeanette, vi båda är väldigt nöjda och det ska bli så kul att se bilderna på datorn. I nuläget sitter jag i soffan och äter pizza, dricker cider och kollar på fotboll. Ni kanske får se någon bild idag, jag hoppas det iallafall!

FOTOGRAFERING


Nu lämnar jag huset jag varit inburad i inprincip halva dagen genom att möta upp Jeanette och fotograferas, ska bli spännande!

3. FINA STUNDER


saknar det redan

2. MATEN


Matinlägg, men det är värt att ta upp att det fanns så otroligt god mat i Tukiet, allt från grytor till jordgubbar.

MYSKVÄLL MED ANNA


Lite för starkt för att skära i smör...




Igår lekte vädret lite med oss små människor, ena sekunden var det bara lite måln, sedan regn och åska, sedan måln, sedan spricker det upp och åter regn igen. Vilket tur att jag höll mig inomhus igår kväll med min fantastiska vän Anna. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, som ofta används som talesätt. Sedan bakade vi oss lite gott att äta och såg filmen " The lost valentine" och jag tipsar starkt om den! Inte ofta jag gråter i början av en film, väldigt sorglig och väldigt fin. Var hemma runt halv tre ungefär och då kröp jag ner under tecket och somnade.  Just nu är jag hemma själv och åt frukost för cirkus en halvtimme sedan, nu ska jag spendera någon timme i den solen som finns. 

1. HOTELLET



Poolen där vi befann oss när vi inte var vid havet eller ute på äventyr

Baren/Reataurangen på hotellet

JAG ÄR HEMMA


Hej fina läsare! Jag är hemma från Turkiet, jag kom hem på söndag morgon klockan sex på morgonen men jag har varit med pojkvännen sen dess så därför jag inte uppdaterat än. Jag har haft det jättebra och blev lite besviken på  vädret nu när jag kom tillbaka till sverige. Det är inge vidare sommarväder men efter regn kommer solsken. Jag kommer att lägga upp lite bilder ikväll från Turkiet men absolut inte alla, det får komma i omgångar. Jag har som sagt haft två fina veckor i Turkiet vilket jag kommer berätta mer om här i bloggen och när jag kom hem kom min underbara pojkvän till mig så snabbt som möjligt, vi har gjort mat, köpt massa gott, kollat på film och haft det mysigt. Snart får ni se lite krimkrams från den turkiska världen.

TURKIET


Imorgon bitti klockan sex åker jag in mot staden för att ta tåget med min familj till Göteborg och sedan ta flyget till Turkiet. Jag har inte fattat att det händer på riktigt, därför jag är vaken så sent, kommer sakna alla kära vänner och min älskade pojkvän! Jag vet inte hur uppdateringen blir, men det märks. Ha det bra i sverige!

Och älskling när du ser det här så tänker jag på dig.

JAG GER MIG AV SNART


Hej på er! Älskling sov hos mig inatt och det var helt underbart, kändes inge roligt att säga hej då till honom. Åkte till stan och träffade Johanna och Ida och sa hej då till  Ida eftersom jag inte träffar henne innan jag åker, sen satt jag och pratade med Johanna om allt hon varit med om och berättade allt som hänt när hon varit borta. Sen åkte jag hemåt och mötte upp Emma också satt vi och pratade någon timme, nu ska jag duscha och packa lite mer och sedan bege mig mot Emma där jag sover inatt, blir massa träning och förberedelser till showen imorgon.

GOSSIP GIRL


Godmorgon godingar! Jag vaknade runt halv 10 idag bredvid Felicia, igår blev det filmkväll med henne, emma och emma, myyysigt! Nu på morgonen har jag hunnit äta frukost, sagt hej då till tjejena och nu ligger jag här i sängen och ska kolla lite gossip girl. Senare kommer älskling hit vilket jag längtar till otroligt mycket, ska krama om honom och pussa på honom hela kvällen/natten. Det ser jag fram emot!

NYA FAMILJEMEDLEMMEN


Har inte visat er våran nya familjemedlem som jag har gått och förälskat mig i. Gillar i vanliga fall inte råttor och sådana djur men denna var bara för söt. Videon kanske är lite dryg, men slutet är bäst, när den lille varelsen kikar in i kameran.

SLITEN MEN GLAD


Åh herregud vad jag är sliten, jag orkar inte röra mig från sängen, sitter och väntar på att Felicia ska komma så ska hon sova här men innan hon kommer ska jag nog ta mig lite mellis så jag klarar av dagen, kanske blir trött av all ledighet? hehe, skååja. Smsar med Johanna också som varit utomlands, hur skönt som helst att ha henne tillbaka!

SNART ÄR DET DAGS


Hej på er! Igårkväll efter jag gymmat med Emma så åkte min syster och jag till våran storebror och var med honom i hans lägenhet, blev ätande och film, väääldigt mysigt! På morgonen var vi hurtiga, samtidigt som Emma åkte till skolan så drog jag och Daniel till gymmet. Nu är jag hemma och har precis ätit spagetti och köttfärssås och ska snart duscha, men innan jag gör det ska jag packa lite. Har musiken i bott just nu och preoriterar från garderoben, sen kommer Felicia hit! Ledighet äger

EN UNDERBAR HELG


Haft en underbar helg med älskling, vi har kollat på finalen av bbig brother, trots allt så tycker jag att rätt vann, hon förtjänade det. Jag gillar Amandus mer men han och Camilla får nog ett grymt liv ändå. Vi har lagat mat ihop och haft det jättebra, jag åker om en vecka så man får passa på de sista dagarna nu. Idag gick vi upp runt 11 och sedan åkte jag till stan och träffade min bror, där köpte vi present till min älskade mamma som fyllde 40 år igår, sedan fikade vi lite med henne och hade det trevligt. Nu åker jag hem till pappa och byter om, för sen blir det joggingtur och gym med Emma.

NOTHING TO SAY


Började halv ett och slutade halv två, nu ska jag äta godis och kolla på gossip girl.

I LOVE YOU


Godmorgon! Haft världens fetaste sovmorgon, börjar halv ett och jag klagar inte. Sitter just nu och lyssnar på James Blunt och har precis ätit frulle. Kom och tänka på en sak som jag har skrivit tidigare, idag efter skolan så tar jag sommarlov!! Hur härligt är inte det då??

RSS 2.0