Färgar håret


Färgar håret svart, resultatet kommer så snabbt jag har tid att visa, godnatt! 

WANT


You can make it easy for you

Fotograf: Jeanette

Finns.ingen.tid.över


Har fullspäckat schema hela veckan, vill inte ens visa er min kalender, jag har ingen ledig tid till fem öre. Jag har mycket i skolan, mycket jobb och många grejor som måste bli klara. Jag känner mig lite stressad så det är därför jag bloggar så dåligt, jag hoppas det lägger sig snart så jag får mer tid till att finna inspiration. 

Haft en sjukt bra helg med bra människor

Jag har haft en jättebra helg verkligen med en massa olika och sjukt bra människor. Bilder från helgen kommer imorgon. Just nu sitter jag hemma i sängen efter att ha jobbat, är sliten och orkar inte lägga ut massa bilder och redigera idag, utan som sagt, det får bli imorgon. Nu är det en ny vecka och jag tror att den kommer bli bra! 

Höstkänsla


Det är okej att inte visa ansiktet när man är sjuk

Anna kom hem till mig förut så jag passade på att göra det lite mysigt, det förtjänade hon efter att ha gått från Forshaga till Skived, haha. Jag är fortfarande sjuk, men orkar inte ligga i sängen. Just nu är jag hos Anna, vi taggar på trots sjukan, taggar till helg. Fick min första lön idag också, längtar tills jag ska till Stockholm nästa helg och spendera lite pengar. 

Minnen finns alltid kvar

Blame on me

You know my name, not my story

Det fanns dagar då jag klagade på allt, jag tyckte att allt omkring mig är dret rent ut sagt. Jag uppskattade inte mitt liv, jag uppskattade inte mig själv. Jag kunde gå runt och tänka, varför händer allt mig, varför drabbas jag fast jag inte gör någon något. Jag klarar inte av att såra människor, jag vet hur det känns att bli sårad så jag undviker gärna att såra. Jag tror på ödet, jag tror att allt som händer händer utav någon anledning. Men flera gånger har jag frågat upp mot skyn om han glömt mig, om Gud har mig gömd i ett hörn och ignorerar mig, och ja, jag tror på Gud, jag tror på att det finns någon där, någon man alltid kan lita på. Jag tyckte att han struntade i mig, han ville att jag skulle göra allt på egen hand, vilket jag har gjort. Folk dömer hit och dit och jag börjar bli så himla trött på det, förr var jag också dömande, jag säger inget annat. Men jag dömde inne i mig själv, jag tänkte väldigt mycket om allt och inget. Men idag är det annorlunda! Jag förstår mig inte på hur människor kan bry sig så himla mycket om andras liv så mycket, hur kan det vara så intressant? Har det blivit ett intresse bland ungdomar? De behöver inte ens känna personen den pratar om, bara man har något intressant att säga så man får uppmärksamhet, får folk intresserade. Många som dömt mig vet ingenting, många sprider salska saker, jag uppskattar dem som frågar mig om vissa saker är sant eller inte. Jag är en ärlig person och jag vill alla väl, men ibland kan det vara svårt, svårt att vara stark, men jag har alltid försökt, kommer alltid göra.

Jag har kämat för att räcka till, jag har kämpat på alla plan igenom hela mitt liv, jag har kämpat så händerna brinner, så fötterna kokar. Många vet inte det, många förstår inte, för att jag inte visar det. Jag är inte ute efter att berätta hela min livshisoria, jag är inte ute efter en klapp på ryggen. Jag har fått gå igenom hiner, jag har blivit förödmjukad, jag har blivit sårad, jag har blivit trampad på, jag har blivit orättvist behandlad, jag har blivit oförstådd. Jag kämpar varje dag, varje timme, varje minut och jag ger mig aldrig.

Idag tackar jag Gud för att han lät mig vandra själv, att han lät mig klara mig på egen hand. För jag har blivit så himla stark och säker i mig själv. Jag vet vem jag är och jag står med båda fötterna stadigt på jorden, jag vet vilka som är äkta, jag vet vilka som inte är det. Jag vet personer som jag skulle vilja krama om nu efter allt som hänt, men gör det inte, bara för att jag har gått vidare behöver inte andra ha gjort det, det har jag förståelse för. jag är inte längre ilsken, jag är inte frustrerad och jag är inte besvkiken, jag är ingenting. Vattnet forsade över bägaren och ramlade, i samma klang ramlade jag. Men nu har jag ställt mig upp igen och vet precis hur mycket jag klarar utav, hur jag ska hantera olika situationer, hur jag ska vara, vara mig själv. 

Jag har så mycket att tacka för, trots allt som hänt så har jag det jävligt bra, jag har människor som ser upp till min ork, att jag aldrig gett upp. Andra tar efter och det gör mig så himla stark, alla dåliga saker jag hört och sett överväger allt bra, jag är inte längre som jag var innan. Jag har kommut underfund med mig själv och har lärt mig att förlåta. Jag ger aldrig upp, jag kommer aldrig någonsin ge upp. För mitt liv egentligen så himla bra, jag har så mycket att tacka för, jag har människor runt omkring mig som är helt fantastiska människor. fter allt som hänt är alla bitar på plats, alla runt omkring mig gör mig glad, de strålar det positiva i livet. Jag älskar att jag träffade dem allihop, jag älskar det.

Senast igår kom någon fram till mig i affären, en tjej kom fram när jag sprungit, jag var röd och blöt i ansiktet, jag luktade äckligt. Jag stod i träningskläder och skulle välja om jag skulle ta en röd eller grön mjölk, om man ska vara exakt. Så kommer hon fram till mig och säger " vad fin du är, jag ville bara säga det". Jag blev rörd samt chockad, minns inte ens vad jag svarade, men jag blev så himla glad. Tänk om alla var som henne, att man ger snälla kommentarer och lyfter upp det positiva i andra istället för att rikta in sig på allt negativt. Gud alltså, den tjejen borde få guld. Jag är så nöjd över mitt liv, jag kan inte säga att jag har haft tur. Utan jag har hämpat, kämpat för mig själv, för min egna skull. Jag har varit med om väldigt mycket som få personer vet, de få personerna som vet det, de är de som står mig närmast och inte lämnar mig. De som inte vet någonting, det tror ofta att de vet mest, att jag är på det sättet, att jag sagt si och så, men de vet egentligen ingenting. Som sagt, jag är så himla nöjd med allt. Alla har svackor, men jag har lärt mig att acceptera det och leva med det. 

Hösten har gjort mig sjuk

Hej! Ursäktar för en dålig uppdatering, men jag har gått och blivit sjuk så var därför inte i skolan idag. Jag har luggit i soffan mest hela dagen, men jag måste bli frisk till helgen eftersom att jag har massa planerat, så bara att göra allt för att bli frisk. Fick fint sällskap hem förut som kom med mitt favoritgodis, choklad, förgyllde dagen verkligen! Nu är jag hemma hos pappa och har precis druckit mitt 6:e glas varm oboy för dagen, imorgon ska jag försöka få i mit lite te som jag egentligen inte gillar. 

Börjar bli sjuk, suck


Hej på er! Jag sitter i skolan och har en sista lektion, slutar halv fem..Jag börjar bli förkyld och det suger, vill inte bli sjuk, har massa att göra i helgen. 

Tipsar om en blogg


Hej på er! Jag vet inte om jag någonsin har tipsat om en blogg? Eller jag vet inte, kanske jag gjorde för längesen.  Men jag vill iallafall tipsa om min bästavän Johanna Eden som driver en blogg som består utav mycket fina foton, outfitsbilder och om kärlek. Ni kommer älska bloggen lika mycket som jag gör, så klicka på bilden för att komma till min vackra vän.

Linnea Hneriksson - Alice


En stark låt som säger så himla mycket.

Inspiration


Hur.snyggt.som.helst

Bildbomd från kvällen


Var ute och sprang med Felicia förut, tog även en tur förbi gymmet, det var påfrestande att jag inte tränat på länge då det märks, men jag ska försöka träna så mycket jag kan. Iallafall, har haft en kväll med tjejerna, två utav mina vänner blev vääääldigt övertrötta och lekte runt lite som ni kanske ser, har några antal kort på dem nu, bra att ha i framtiden "smile". Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorgon tar jag en buss tidigt till karlstad så måste vara pigg. Hoppas ni haft en bra fredag, det har iallafall jag haft. 

Ut på en springtur med Felicia


Har precis kommit hem från skolan, och hunnit tagit mig en kopp varm choklad. Nu ska jag ut på en springtur med Felicia och jag har tänkt mig att vi ska springa sjukt långt, se hur mycket jag klarar av efter mitt uppehåll. Senare ikväll ska jag och tjejerna samlas hemma hos Felicia för en tjejkväll. Men nu, löpning! Bara att köra.

Påväg till skolan


Breakfast to the sound of rain


Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost medan jag hör ljudet från regn utifrån. Det känns skönt att bara ha en lektion idag och sedan sluta, för då sätter jag på mig gymkläder till skolan och drar och gymmar direkt när jag slutat, var tre veckor sedan jag gymmade (!!!) har inte haft tid vilket jag har ångest över. Sen när jag kommer hem ska jag även ut på en springtur. Hoppas ni får en bra start på eran fredag. 


Dear september

Godkväll alla! Jag ligger i sängen och lyssnar på min myslista på spotify och njuter över att det är sovmorgon imorgon. Jobbade idag efter skolan och gud vad jag älskar mitt jobb, människorna där är helt fantastiska. Iallafall, snart får jag min lön vilket jag längtar efter eftersom att det blir en tur till Stockholm då, så snälla September, nå ditt slut. 

En lång dag framför mig

Hej på er! Sov åtta timmar inatt, kanske inte låter så mycket men för mig är det mycket, haha. Har en lång dag framför mig eftersom att jag först ska gå i skolan från 08.40-15.50 och sedan jobbar jag från 16.00-21.00. Men jag ska inte klaga, andra har det värre. Nu sitter jag i skolan med tjejerna och skriver om kärleksfilmen "The notebook", hör av mig när jag kan. 

New in


Jag har väldigt svårt när det gäller just jeans eftersom att jeans alltid sitter för pösigt, men när jag var inne och provade jeans denna gången så satt de två första som ett smäck. Självklart blev jag förvånad och samtidigt hur glad som helst, så de fick följa med mig hem givetvis och jag är sjukt nöjd. 


Mysa till det under kylans ångest


Fika är något som blivit en rutin, mysigt på hög nivå.

Fika är något jag gör ofta nu för tiden, beroende på att det är en mysfaktor. Jag älskar att tillbringa en eftermiddag på ett fik med människor jag tycker om.Ja, jag älskar det. De senaste dagarna nu när det blivit mer kyla i luften har jag passat på att springa in på cafe med människor som betyder mycket och i vinter kan jag tänka mig att jag kommer vara stamkund på melkers. 

Slutade tidigare än väntat


Hallå! Fick sluta klockan 11 idag istället för klockan 3, det tackar och bockar jag för. Nu sitter jag och äter lite yoghurt medan jag tänker på en fotouppgift vi fick. Jag ska ta 14 olika kort på två veckor, så det är bara att ligga i. Men är faktiskt väldigt taggad också eftersom att jag vill lära mig så mycket jag kan. Innan fyra åker jag till jobbet så jag kommer hem sent ikväll. 


Skrattretande


Sitter på min sociologi lektion och pratar om människor i grupp, sjukt intressant faktiskt och jag tror att jag kommer trivas med tanke på att jag är väldigt djup av mig och tänker mycket. Kan även säga att idag slog det mig, jag insåg att man inte ska ha fördomar allt för tidigt. Som jag sa, skrattretande. 

ny vecka, nya tag

Godmorgon! Helgen har bestått av bra människor och jag längtar redan till kommande helg. Just nu sitter jag och spelar skön musik samtidigt som jag äter min frulle. Har ociologi, sedan slutar jag skolan och då jag och pappa köpa lite behövliga saker. Och vid fyra tiden ska jag jobba fram till nio. 
MorgontröttGodmorgon! Sitter i skolan just nu och har engelska. Jag har bloggat fruktansvärt dåligt men det är för att jag endast går i skolan och jobbar just nu, jag hinner inte göra så mycket mer tyvärr. Men jag ska försöka bli bättre på att blogga. Jag har gjort två veckors jobb nu ialalfall och fick besked i veckan att jag fick det, sjukt glad! Men som sagt, jag bloggar så ofta jag bara kan. Förresten, rösta HÄR på min fina bästavän!

Godmorgon!


Godmorgon! Jag har bloggat dåligt men det är för att jag har varit mest upptagen hela tiden så har inte hunnit bloggat. I fredags åkte jag till Kristinehamn och umgicks med Emma, Viktor, Alex, Linus och Markus. Vi såg skräckfilmer, åt tacos och gjorde kladdkaka. Så min helg har varit väldigt bra. Idag ska jag till skolan och ha inviduellt val och sen slutar jag. Men då ska jag iväg och jobba på direkten. Den här veckan hoppas jag går snabbt så det snart blir helg igen. 

RSS 2.0