PLATTA BRÖST AV TRÄNING?


Fick en fråga av en tjej om man får platta bröst av träning. Det är svårt för mig att avgöra eftersom jag inte vet hur dem såg ut innan du tränade, det där lät nog fel! Men brösten blir mindre om man tränar dem mycket, är man på gymmet och kör bröst till exempel, då blir dom mer muskulösa och förlorar storleken. Dem blir hårdare och mer tränade än mjuka och större. Men det blir kanske inte värdens förändring så man ska vara rädd för att inte få träna, men satsar man på att träna bröst så kan dem absolut bli minre/starkare.

YOU CAN DO THIS

Ingen uppdatering igår, var för att det var en proppfull dag för mig. Drog med älskling till gymmet efter skolan, sen åka vi till min mamma (ensamna hemma) gjorde mat och tände ljus, kollade på seriser och duschade, väldigt bra dag. Idag efter skolan ska jag hem och plugga/äta och sedan dra till gymmet. Good feeling!

TODAY I START

Imorse gick jag och älskling upp tidigt, åt en rejäl frukost, tog oss till stan där jag köpte ny sport bh och träningstörja sedan åkte vi till gymmet. Nu börjar jag på riktigt! Fick en fråga om träning, men det tar jag imorgon. Godnatt

6 PHOTOS FROM YESTERDAY


Mina tjejer

17 YEARS YESTERDAY


Igår blev jag 17 år och dem som gjorde min dag var mina vänner, min familj och min fina pojkvän. Tack för dagen igår alla och tack för alla gratulationer.

ESPRESSO HOUSE


Tog en fika och prata efter skolan på Espresso house med tjejerna. Elin kom hem från Egypten och jag fyller år imorgon så det var väl ett litet småfirande. Nu är jag med älskling hemma hos mig och vi har ätit tacos och duschat och ska nu gosa ner oss och kolla på film. Bilder från Johanna Edén

GET YOUR OWN MOTIVATION


Första steget - börja träna

För dig som har svårt att komma igång med träning och som inte är van vid det så kan jag  tänka mig att det säkert känns svårt och till och med omöjligt att börja. Kanske är det så att du har hamn at på latsidan och har det svårt att ta sig därifrån eller också anser du att du inte har tiden till träning. Tiden är lätt att skylla på och ännu lättare att komma undan med. Jag vill vägleda dig hur du ska motivera dig själv för din träning och hälsa. Det är bäst att börja med att skriva mål. Skriv ner vad du vill uppnå med din träning och skriv gärna ut en bild på din drömkropp och lägg bilden så att du ser den varje dag så du blir påmind. Det ökar motivationen och viljan för dig själv att nå ditt mål. Ett tips som jag vill rekommendera är att köpa snygga träningskläder som du trivs i. På så sätt blir det roligare att träna och du känner dig genast mycket gladare. Det duger också med någon tröja du har och ett par byxor, självklart! Men det är något man kan tänka på.

Andra steget - gör det!
Har du pengar så köp dig ett gymkort. Om du inte har råd så börja spara undan pengar så du får råd. När du väl har pengarna till ett gymkort, tanka då på din mobil med peppande låtar och sen är det bara att börja. Det som är smart att börja med är powerwalk på rullbandet eller köra i en någorlunda bra takt på spinning cykeln. Efter några gånger kan du börja jogga och det som är ytterst viktigt då är att känna flås och puls. Genom löpning förbränner du fett på din mage men det förbränner inte bara fett på din mage utan på hela din kropp eftersom du rör alla kroppsdelar. Fettet blir i  ”rörelse” och det gör så att det förbränner. Detta ger en början på en smalare kropp.

Varför det är så viktigt att börja med förbränning är för att sedan ska du bilda muskler. Du kan tänka på några vardagsrutiner som till exempel istället för att ta bussen, gå eller cykla och ta trappor istället för hissen! Dessa vardagsrutinerna hjälper mer än vad man tror. När du fått din kondition och när du själv känner att du är redo så är det bara att börja styrke träna. Det är extremt viktigt att lära sig rätt hur man använder maskinerna, annars kan det bli att man tränar fel och det gör kroppen ostadig.

Tredje steget - att tänka på
Ät nyttigt Idag pratas det mycket om vad man ska äta. Vissa påpekar att man skall utesluta kolhydrater medan andra säger att det är viktigt att äta fettsnålt. Men det som är viktigt är att kosten ska passa dig som person. Några saker som är viktiga att tänka på om man vill äta hälsosamt. Undvik friterad och kraftigt processad mat. transfetter, socker och vitt mjöl.

Drick mycket vatten
För dig som vill vara hälsosam så är vatten klart den bästa drycken som håller dig i form. Man ska hälst dricka runt 8-10 glas vatten om dagen. Effekten blir att det håller igång förbränningen och gör dig mättare.

Ät regelbundet
Att äta mindre är inte rätt sätt för din träning och hälsa. Istället för att svälta, ät nyttigt och regelbundet. Det hindrar kroppen från att komma i svältläge och sätter igång förbränningen.

Dra ner på alkoholen
Du har säkert hört uttrycket ”ölmage” och är det så att du vill uppnå en platt mage gäller det att inte få i sig en massa onödiga kalorier i flytande form. Alkohol sänker fettbränningen och gör så att du tränar mycket sämre. Tobak är desamma, sluta upp med allt det!
Promenera
Att röra på sig är viktigt om man vill hålla mottet. Regelbunden promenad kan göra skillnad. Det kostar ingen, allt som krävs är vilja!

Träna
Tyvärr så räcker det inte promenad hela vägen, för att se stor skillnad måste du ta i ordentligt. Sit-ups stärker magmusklaturen, men du bör röra hela din kropp så det kan vara bra att börja någon aktivitet. Simning är toppen!


A REAL PERSON IS SOMEONE LIKE YOU

Kom hem från anna runt 22.20 ungefär, vi har haft det jättemysigt med bland annat oboy drickande samt ätning av favvo godisen (choklad) Fotade henne även, ända tills min kamera dog...Dem bilderna får ni se imorgon för nu måste jag sova. Fredag snart, tagga tagga.

DRESS ON ME


Jeans - Carlings Skor - DinSko Tröja - Gina Tricot

I HAVE STOPPED BOTHERED ME A LONG TIME AGO

Efter skolan ska jag va med min kära vän Anna, vi ska baka oss det vi brukade göra när vi gick i sexan och sedan massa annat skoj. Bild på dagens klädsel kommer senare.

NORLIE & KKV - TRÖJAN DU HATAR

Grym! Låten som gör din morgon lite bättre

A HOT CHOCOLATE A COLD MORNING

Startade dagen med en varm choklad.

CELEBRATION FOR TWINS

Gårdagen bestod av rosa och sötsaker. Idag fick jag reda på att matten var slut så fick sluta redan ett, skuttade nästan upp i taket! Efter skolan skrev jag och älskling ut CV:n och gick till ställen i Karlstad så vi får se om det blir något jobb åt oss. Nu är jag hemma och färgade precis min systers hår och ska nu kolla på Paradise Hotel Norge.

A NEW BEGINNINGRSS 2.0