FRUKOST PÅ BALKONGEN


Vilket underbart väder det är idag, satt på balkongen och åt frukost. Idag blir det en CHILLDAG! Det behövs verkligen! Ha en bra dag.

PINK AND BLACK


Fredag idag, känns otroligt skönt. Sitter med favvotjejerna på sista lektionen nu och längtar till klockslaget slår halv fyra, då tar jag fem dagars helg.

TRÅKIGT VÄDER


Blir nästan deprimerad när jag kollar ut genom fönstret, är grått, regnigt och tråkigt. Ska bege mig till gymmet alldeles strax men just nu sitter jag med Julia i skolan. Förresten, igår gick jag och Felicia i 1,5 timme, otroligt skönt. Önskar er alla en bra kväll.

LUNCH MED TJEJERNA


Bilderna är tagna från Johannas blogg,puss.
Efter nationella så drog favvo tjejerna och jag till mat och muffins. Det blev en varsin clubsandwish och hade det jättetrevligt. Nu är det två lektioner kvar och efter skolan blir det att kötta på gymmet.


NEW MAKEUP


Är det så för er också att erat smink tar slut på en och samma gång? Det gör mitt och det är inte det roligaste eftersom det finns roligare saker att köpa än smink, tycker det är kul med smink, men inte att köpa det. Testar nu iallafall lite nya varianter som jag inte testat tidigare, foundation från apoteket, sägs att det ska vara bra för ansiktet och se naturligt ut, puder från make up store, så det blir matt i ansiktet. Sedan det gamla vanliga mascara och ögonbrynspenna.

BLOW MY HAIR


DRESS ON ME


Foto: http://johannaeden.blogg.se/
Nu drar jag och Johanna till stan och köper nytt smink, sedan blir det power walk med felicia. 


GODMORGON


Godmorgon! Ska alldeles strax bege mig mot bussen. Idag ska jag och tjejerna till stan runt 10 för då är det 50% rea på bikbok, på hela bikbok(!!) hoppas på att hitta mig något, sen blir det lunch. Hör av mig snarast.

BLACK AND GREEN


Har haft en fullspäckad dag. Vaknade bredvid bästa killen, gjorde mig iordning och drog till skolan och gjorde nationella prov (läsförståelse) det gick bra, jag och tjejerna åkte hem till ida runt 10.20 och hade det mysigt framför teven och gjorde mat. Sen åkte jag och älskling till gymmet och körde ett hårt pass. Nu sitter jag hemma och ska skriva en inlämning och även ta mig en skön dusch.

MÅNDAGSTRÄNING


Det är bara att ha viljan - göra det - fortsätta - inte sluta - ge gärnet varje gång - aldrig ge upp. Har precis haft ett gympass på idrottslektionen, hade knip i magen så blev endast spinning och löpband. Men det är bättre än att inte göra någonting! Sitter på min sista lektion nu och efter skolan ska jag gå på stan med älskling och även fika (smoothie). Jag är på bra humör, känner allt allt negativt inte finns här, det negativa är bara att strunta i. 


HEJ DÅ HELGEN


Hej på er! Dåligt bloggat, igen.. Beror mycket på att jag inte har något att skriva om plus att kameran inte har varit med mig. Denna veckan bli annorlunda, hoppas jag. Ska försöka blogga mer nu och så så får vi se hur det går. För tillfället har jag läst 50 sidor ur en bok som skulle va gjort tills imorgon, skönt! Nu ska jag lägga mig och smsa med min blivande man. Imorgon är det måndag, men jag ser fram emot den.

BEAUTY


LÖRDAG


Igår var jag med älskling tills idag, superdupermysigt. Runt 3 idag drog jag till gymmet och körde på för fullt!! Nu gottar jag mig och har precis tagit mig en dusch. Om någon timme kommer älskling och ger mig sällskap. Och du som undrade vart tröjan på ställningen på förra inlägget kommer ifrån, den är från GinaTricot.

ME TODAY


Jag måste verkligen bli bättre på att ta outfitsbilder, när jag tar så blir det sånahär, slarviga och fula. Menmen, nu börjar min lektion, hör av mig senare.

SVAR PÅ EN FRÅGA


BRA DAG


Gick bra på nationella, pratade bara lite för länge bara, ops..men nu är det gjort iallafall vilket som är jätteskönt! Efter skolan åkte jag och Johanna hem till mig, vi åt och tände ljus, pratade, kollade kläder på nätet och pratade ännu mer. Var en bra och lugn dag, precis som vi båda behövde!

GODNATT


Nu ska jag lägga mig så jag är pigg till nationella. Jag och Johanna har tränat på skype mycket nu och mina föräldrar har hört mig, så nu ska det väl gå bra! Lycka till till er alla som har nationella prov imorgon, detta fixar vi, eller hur?

JAG VILL HA DEN!


Denna skulle jag mer än gärna vilja bära på stranden. Älskar att det är volanger och framför allt att det är rosa.

HEY


Godmorgon på er! Onsdag redan, dagarna går fort ändå faktiskt. Imorgon är det nationella vilket jag är extremt nervös över. Men blir att träna hur mycket som helst på det idag. Efter skolan drar jag och Johanna och gymmar, sen så blir det plugg plugg plugg.

GODNATT


Nu säger jag godnatt. Avslutade kvällen med sallad och skype med bästavän.

SNYGGA


Bara inspirationsbilder just nu, är för att jag håller på att pluggar inför nationella. Det ska sitta!

INSPIRATION FRÅN ANGELICA BLICK


Grym tjej med grymma smycken

MORGON FUNDERINGAR


Jag tycker det är så snyggt med fjädrar, fåglar, tigrar och drömfångare. Man blir så sugen när man ser sånahär bilder. Men antingen kommer jag göra så att jag inte tauerar mig överhuvudtaget, för jag är lite skakis för att ändra mig, men vafan, vi lever ju bara en gång. Vill jag mer än gärna tatuera mig så funderar jag antingen på en fjäder som på bilden eller något liknande. Men känner jag att jag villha mer så är jag nästan sugen på att ha många, på armar och axlarna osv. Typ så som camilla i BB har, de tär faktiskt rätt coolt och jag gillar att det är färg i tatueringarna. Men jag känner lite såhär, det beror på vilken stil man har, just nu när jag är sjutton år kanske jag inte ska göra för stora val heller, jag vet inte om jag har hittat min stil till 100%. Jag tycker att man måste vara säker i sig själv innan man tatuerar sig, för det är ju något man alltid kommer ha kvar.

ÄCKLIG



uppslaget efter rättegången finner ni här om ni vill läsa vidare. När han grät blev det helt tyst i salen säger de som närvarat. Men Breiviks tårar betyder ingenting, absolut INTE om man tänker på alla andra som fallit i tårar. Tänk alla som förlorat sin familjemedlen, vän eller någon nära. Tänk de som fick sprnga för sitt liv och som många gjorde, inte klarade det. Sammanlagt är det 77 människor som dog och 42 som skadades. Han berättar att han erkänner handlingen men inte brottet. Han tycker att han har gjort Norge och hela Europa en tjänst. 

Jag tycker att han är äcklig, han är ingen människa i mina ögon, utan en robot. Jag hatar honom, han förstör och jag ser han som sjuk i huvudet. Jag är arg på honom samtidigt som jag är förvirrad. Jag förstår inte hur någon människa kan göra så mot oskyldiga människor, hur någon kan göra så över lag. Jag förstår det inte och kommer aldig göra. Hur som haver, han verkar gilla det, han är en sjuk människa och såna sjuka människor ska inte få gå fri. Han har skadat, sårat och dödat människor, till vilken nytta? Något han har kommit på i sin egna fantasi. Hans fantasi suger, han förstör och får garanterat andra sjuka människor att planera, planera framåt. Usch av tanken. 



PERFECTION



GYMMET MED JOHANNA


En ofräsch bild från efter gymmet (efter!!!)
Har precis kommit hem från gymmet, nu börjar alla nyttigheter och träningar igen. Känns super! När jag kommer hem sitter föräldrarna och skär grönsaker i massor och gör en nyttig måltid. Idag blir det att plugga/äta vindruvor, duscha och läsa en bok om en tjej med ätstörningar.

"MAN FÖRLORAR SIN KVINNLIGHET"


Fnyser åt att hon skulle vara för snygg för bioaktuella ”En dag”

LONDON. Fansen rasar mot valet av Anne Hathaway i huvudrollen när succéboken ”En dag” blir film – hon är helt enkelt för snygg.

Men nu går skådespelerskan till motattack och försvarar sig mot kritiken.

– Det är fullständigt urlöjligt, de har aldrig sett hur jag ser ut när jag vaknar på morgonen, säger hon.

Anne Hathaway, 28, kommer direkt från tv-intervjuer när Nöjesbladet träffar henne på trendiga lyxhotellet Soho Hotel i London. Det är möjligen anledningen till att hon är uppsminkad och fixad.

Det är lätt att förstå de läsare som kritiserat valet av henne som huvudrollen när David Nicholls kultförklarade succébok ”En dag” nu blivit film. Anne är lika vacker som en Hollywood-stjärna förväntas vara, medan bokens Emma är sinnebilden av en grå mus, med stripigt hår, oformlig figur och avsaknad av klädstil.


När jag såg detta uppslag på aftonbladet reagerade jag. Egentligen förstår jag inte varför, varför skulle det vara konstigt att klippa av sig håret? Men jag är lite skeptiskt och det står jag för. Hade hon klippt av sig i den verkliga världen för att hon vill, okej! Men när man gör det för att man är för fin för en film så tycker inte jag att det står rätt till. Det är precis som de som vill bli modeller som måste kapa av sig håret, de kanske inte vill, men de måste, för sin karriär. Jag kan inte ens tänka mig att känna mig tvungen till att klippa av håret, inte lite heller. Utan kort! Hade ni gjort det mot er vilja? Handlar det om att Anne Hathaway var för fin i långt hår, sätt upp det med peruk då? Ska man behöva påverkas på sin vardag? Haha, låter säkert värsta överdriven. Men jag själv personligen skulle aldrig kunna göra det om någon bad mig, jag själv ska ha förslaget, jag själv ska vilja det, ingen ska fråga det. Nej, men det jag vill komma till är att jag tycker det är fel. Jag överdriver säkert. Men var hon inte mycket mer vacker och kvinnligare innan? Hon klippte av sin personlighet på något sätt känns det som. Nu känner inte jag henne, men hon har ju långt hår, hon stålar ju. Nu ser hon inte likadan ut.. Sen har jag även läst att hon bantar för att platsa in i sin roll i ”Les miserables”. Hon har sjunkit med 500 kalorier om dagen, vad ska jag säga? Jag förstår inte hur kändisar utsätter sig själv för bantning för en roll! Hon är ju smal redan men ändå ska hon behöva banta? här och här hittar ni uppslaget. Jag tycker det är motbjudande, men ni kanske tycker att jag överdrivet? I min värld överdriver jag inte.


SISTA DAGEN PÅ LOVET


Älskling har gjort min helg perfekt, jag bara älskar lov. Älskar att man inte behöver ta tag i grejor, att man slipper gå upp på morgonen, slippa alla läxor utan att man istället kan va med sina vänner, familj och pojkvän. Att det är skola imorgon känns inge vidare, massa mationella börjar och det blir en massa plugg hit och dit. Men nu njuter jag av de sista timmarna på lovet, gör det ni med!

SÖNDAG


Söndagen är här och imorgon väntas en tidig morgon vid skolbänken. Igår passade jag och älskling på att äta massa gott eftersom man knappt hinner med sånt när skolan och träningen är igång. Vi har börjat följt ett Danskt program som vi har fastnat vid, så innan lovet är slut ska vi ha sett alla så det blir massa tittande på det också ska vi även sitta på baksidan i solen, tjao.

16.02



Hej på er! Jag och älskling har precis duschat, både igår och idag har vi varit sega upp ur sängen, vaknat så himla sent och sen inte orkat gå upp. Men nu är klockan fyra på dagen och vi har kommit upp, ätit frukost och som jag skrev tidigare, duschat! Vi ska gå promenad snart och köpa oss lite gott till ikväll och njuta av det fina vädret. Hoppas ni får en bra lördag, lovet är snart slut.

TÄNK SÅHÄR ISTÄLLET

Det kan ju kännas som sten i benen efter att ha varit sjuk en vecka, då man har missat en veckas träning. Då gäller det att tänka om. Gör såhär till exempel. Börja med att skriva ett kontrakt till dig själv, lova dig själv att lyckas med att fortsätta träna. Belöna dig själv med till exempel nya träningskläder, en kväll med vänner, en resa, gör vad som helst som du kanske inte har tid med ofta för att unna dig själv. Skaffa dig en träningskompis och skriv ett kontrakt med honom/henne att ni ska träna ett visst antal gånger i veckan. Klarar ni det får ni fira tillsammans men om någon av er tillexempel inte håller löftet (förutom om det har med sjukdom att göra) så får den böter, inte pengar, men något ni kommer överens om. Ni kan peppa varandra!

Tänk aldrig att du aldrig kommer nå dina mål, att sluta tro är som att sluta leva, så lev. Vem säger att du inte klarar av det? du själv, och är det någon annan som säger det, visa motsatsen! Du kan alltid göra det bästa av det du har. Se över dina mål, är de rimliga? Om de inte är det, gör dem realistiska så att du verkligen kan nå dem.Om du tycker att det är svårt att skriva träningsprogram själv, be om hjälp. Har du svårt att veta hur och vad du ska äta för att vara nyttig så fråga en dietist. 

Om du känner att det inte ger några resultat. Det kan ofta bero på att du tränar för oregelbundet, att du inte tar i tillräckligt mycket, att kroppen inte återhämtar sig mellan träning eller också att du äter för onyttigt. Både träning och kost måste skötas hela tiden under en lång period för att träningen ska ge resultat. Det är absolut inge bra att stressa heller, när man tränar behöver man återhämta sig och sömn för att få resultat av träning. 

Familjen kanske säger att du är borta för mycket
och då kan du ge förslag av att gå ut och springa med någon i familjen, köra wii, gå ute i skogen eller annat som ger resultat till träning. Det gäller bara att hålla igång och vem säger att man inte kan göra det med familjen? Tränar du på gymmet, var med de när du är hemma, de uppskattar stunden du är närvarande. 

Känner du att du har ont om tid då ska du använda de minuter du har över, bara lyssna och gå. Tänk aldrig negativt. Tänk såhär, att träna lite är bättre än att inte göra någonting alls. 

Tycker du att du inte passar in på gymmet, då ska du sluta tänka så på en gång! Om du är liten eller stor, kort eller lång, mörk eller vit, du har all rätt att vara på gymmet precis som alla andra. Peppa dig själv, du är lika bra som alla andra och ni alla är där för samma sak, för att träna. Är det så att du verkligen inte vill gymma för att det känns jobbigt, då kan du köra hemma till träningsvideor. 



MYS MED TJEJERNA


Har precis kommit hem från tjejerna, vi mysade till det med massa gott och satt framför teven och pratade ut. Nu sitter jag och kollat på en kriminalare med mamma och väntar på att pojkvännen ska komma hit och ge mig sällskap.

SLITEN


Hejpåer! Jag har precis fixat mig lite lätt, känner mig sliten så blir slappkläder. Sitter för tillfället och äter mellanmål och väntar på att Johanna ska komma. Är med tjejerna idag som jag skrivit tidigare och sen hoppas jag att älskling kommer hem och sover hos mig.

YESTERDAY


Bilder från igår på min vackra vän Kandan. Vi hade det jättemysigt, köpte billig lyx som vi kallar det, energi dryck och nudlar. Sedan kollade vi på flera avsnitt av GG och gjorde massa anat roligt. När jag kom hem pratade jag med älskling i telefon så somnade väl runt 1, halv 2. Idag stod veckarklockan på halv 8 och jag gick upp på en gång!! Åkte till gymmet och sedan till moster. Man hinner med så mycket mer när man går upp tid. Nu har jag precis duschat och ska fila naglarna och så, sen beger jag mig till stan för att möta upp Johanna, sen Julia och Ida.

PÅ GYMMET

Är på gymmet, så här tidigt!  bloggar lite senare, ha en bra morgon!

WHAT I MISS YOU NOW


Avslutar kvällen med ännu mer nyttigheter. Nu är jag riktigt trött och ska strax lägga mig ner och fortsätta smsa med min älskling som jag saknar så mycket. Känns tomt till höger om sängen...

00.50


Har precis kommit hem från Felicia. Kvällen var jättebra, vi köpte oss massa gott, satte på en bra rulle och pratade. Sen kollade vi på Wermland forever, alltså, om man ska säga både negativa och positiva saker så tycker jag att det syndes att de inte hade hållt på länge, allt såg liksom "planerat" ut men sen så tyckte jag att de var duktiga ändå. Men ett favorit program? Nej, kanske inte.

MOT TJEJERNA


Nu är jag fixad och klar så nu beger jag mig mot tjejerna och delar min kväll med dem. Ni får ha en bra kväll!

HALLÅ STORSTÄDNING


Nu har jag rensat hela min garderob, men nu är det ju bara det jobbigaste kvar. Att ta in alla kläder igen.. Får bli ett ryck från min sida eftersom jag ska dra ut om två timmar(!!) och jag har inte ens fixat mig. En boll på huvudet och slappkläder.

GODMORGON


Startar upp dagen med en god frukost. Idag ska jag försöka fixa i min garderob lite, rensa ur det jag inte vill ha osv. Jag brukar vara rätt dålig på det eftersom tanken kommer "kanske jag vill ha det senare" så blir det inte till någon användning ändå. Nu ska mycket ut har jag bestämt. Sen ikväll ska jag och tjejerna hem till Felicia och ha brunch.

BINGO


Nu drar jag alldeles strax iväg på bingo. Egentligen känner jag inte för det, men två timmar tar nog inte så lång tid. Nu skulle jag egentligen vilja ha vindruvor och jordgubbar vid mig framför en bra rulle. Tack och hej.

GOTT ATT TITTA PÅ


GOOO FIKA


Usel uppdatering, beror på att jag inte har haft med mig datorn. Iallafall, jag har fikat med mamma och den efterlängtade Helena, det var jättemysigt! Sedan har jag varit med pojkvännen och vi har kollat på film och BB, sen har vi spelat Wii med min lillebror, tiden går så fort! Nu har jag precis landat hemma hos mig och ska snart äta och fixa mig, sen drar jag iväg på bingo och tjänar lite lättförtjänta pengar.

PÅSKMIDDAG



PÅSK


Fixad och klar! Nu blir det påskmat.

TRADITION

Felicia har precis åka hem, igår kollade vi på en asbra film och hade det mysigt framför teven. Idag har min familj en tradition (kanske lite töntigt) men vi får gå ut på bakgården och leta påskägg. Jag har inte växt ifrån det för jag tycker det är lika roligt som för flera år sen. Kul att få en liten överraskning. I år ville vi inte ha så mycket godis så vi fick lotter, chips och shampo/balsam. Idag kommer släkten hit så blir det påskmat, sedan åker jag in till Karlstad för att sova hos min pojke. Så nu måste jag duscha och fixa mig!

GLAD PÅSK!


Glad påsk från mig och min kära vän Kandan! Vaknade bredvid älskling idag och det varade inte länge för snabbt åkte jag hemåt och hade lite påskfika med familjen och farmor. Sen kom Kandan hem till mig och vi hade det jättemysigt! Nu väntar jag på Felicia som ska komma snart, ha en bra kväll!

PIZZA TIME


Jag måste sluta lova att jag ska blogga bra ibland när jag ändå inte håller det. Jag ursäktar åter igen för en dålig uppdatering. Iallafall, gårdagen var awesome, var med älskling och hans familj på stan och köpte mobil + skal till älskling, sedan fixade vi med det och hade det mysigt. Idag har vi chillat och så, väldigt skönt och en bra start på lovet. Jag återkommer imorgon, pusss.

SUNNY DAY


Hej på er! Idag känns det som en bra dag, jag har sovit gott och vaknade på rätt sida. Efter denan skoldag är det lov, äntligen!!! Jag ska dra till gymmet direkt efter och sedan gå på stan med älskling och göra massa mys. Kanske inte bloggar förens ikväll, jag får se! KRAM

GODNATT


Nu går jag och lägger mig, ska sova så skönt inatt. Imorgon ska jag fira älskling, längtar.

MAN SKA INTE HA DET SÅ!


Godväll på er! Jag har plågat mig med matte med lite uppehåll då och då. Egentligen har jag både matte och historia prov imorgon men jag vägrar seriöst göra två prov på en dag och bredvid varandra (!!!) jag har rätt svårt för matte och därför blir jag irriterad och arg över att det är två prov så jag har bestämt mig att inte göra historia provet, för jag tänker inte få ig på något som jag kanske inte förtjänar att få. Historia är bara att plugga in, men att ha det och matte, nej.. Har ni också två prov på samma dag ibland? Ni kanske fixar det, men det gör inte jag, iallafall när det gäller de lite tuffare ämnena med massa information och saker man ska komma ihåg. 

Iallafall.. nu sitte jag osminkad (som ni ser på bilden) men jag är ändå glad trots proven, jag tänker på det positiva och då tänker jag att det är lov sååå snart och gud vad skönt det ska bli.

HAPPY BIRTHDAY


Idag fyller min fantastiskt fina pojkvän 18 år och därför går det här inlägget till honom. Imorgon har vi hållt ihop i sexton månader vilket som fortfarande känns som en dröm och jag kan inte visa nog mycket hur glad jag är över som har dig. Idag är det din dag, exakt 18 år sen du blev till och det känns så stort, du har växt ännu ett år till och du växer för varje dag inom mig. Du får mig mer kär för varje dag som går trots att det känns omöjligt att bli mer kär än såhär. Jag är din och du är min, det kan inte bli bättre än såhär. Ett stort grattis älskling, jag älskar dig, du är min andra halva, min pojkvän och bästavän.

GODMORGON


Godmorgon godingar! Sitter och äter frukost och skypar med Johanna. Idag är nackspärren bättre och jag har två prov att plugga till idag.

MULTIBRUS MED APELSINSMAK- VARFÖR?


Jag har precis fått multibrus som ger dagliga tillskott av vitaminer och mineraler. Varför jag ska äta tabletterna är för att de får en pigg och allert men även för att jag fäller så himla mycket hår. Jag har testat med det mesta, inte plattat håret, inte duschat det ofta, tagit inpackning och massa mer. Men nu ska jag testa att ta en sån här tablett på morgonen varje dag och se om jag kan se något resultat. Då får jag i mig extra vitaminer och miniraler, kanske är det jag behöver.

VRID MITT HUVUD RÄTT, TACK


Just nu sitter jag med matteboken framme, går väl sådär, jag sneglar över datorn lite för ofta kanske, hehe. Men jag har hela dagen på mig och jag kan inte göra annat ändå. Förresten, jag har skaffat blogresponse så nu är det bara att fråga om det är något, ni ser fliken till vänster om inlägget. Jag kikade även in mitt horoskåp och här kan du kika in ditt.


BREAKFAST


Godmorgon godingar! Har precis ätit en härlig frukost framför teven. Inatt sov jag knappt någonting, låg så oskönt! Idag ska jag plugga matte och ta det lugnt så jag återhämtar mig till imorgon.

HÄR SLUTAR HELGEN



Efter att ha njutit med fruktsallad så kryper jag ner i täcket nu och försöker sova så gott jag bara kan trots min nacke. Imorgon kanske det blir skola, kanske inte, beror på om jag kan röra huvudet. Haha klen jag låter, men skulle inte klara av en skoldag utan att röra huvudet och gå med snett huvud, NEJ. Med allt detta babbel säger jag godnatt. Nu är helgen slut, suger, men snart är det lov, vilket som äger. Godnatt finisar

NELLY.COM




NACKSPÄRR


När jag vaknade imoese och skulle lyfta på huvudet så gick det inte, det gjorde så fruktansvärt ont, haha! Jag har fått nackspärr och jag förstår inte hur jag lyckas, men på hela dagen idag har jag haft huvude på sne, det har varit så jobbigt och det känns ju inte bättre när jag snart ska sova, vet inte hur det ska gå. Iallafall, jag och älskling har tagit det lugnt eftersom jag inte kunnat gjort något, vi har kollat program, ätit smoothie och haft det bra. Jag har även rakat honom med en trimmer där det ska vara jättekort, det var ju jättekul! Nu har han åkt vilket inte var roligt och jag sitter och kollar på filmen Law abiding citizen med pappa, sätt den förut, den är äcklig, men bra ändå. För er som inte är känsliga för blod borde se den.

RSS 2.0