TÄNK SÅHÄR ISTÄLLET

Det kan ju kännas som sten i benen efter att ha varit sjuk en vecka, då man har missat en veckas träning. Då gäller det att tänka om. Gör såhär till exempel. Börja med att skriva ett kontrakt till dig själv, lova dig själv att lyckas med att fortsätta träna. Belöna dig själv med till exempel nya träningskläder, en kväll med vänner, en resa, gör vad som helst som du kanske inte har tid med ofta för att unna dig själv. Skaffa dig en träningskompis och skriv ett kontrakt med honom/henne att ni ska träna ett visst antal gånger i veckan. Klarar ni det får ni fira tillsammans men om någon av er tillexempel inte håller löftet (förutom om det har med sjukdom att göra) så får den böter, inte pengar, men något ni kommer överens om. Ni kan peppa varandra!

Tänk aldrig att du aldrig kommer nå dina mål, att sluta tro är som att sluta leva, så lev. Vem säger att du inte klarar av det? du själv, och är det någon annan som säger det, visa motsatsen! Du kan alltid göra det bästa av det du har. Se över dina mål, är de rimliga? Om de inte är det, gör dem realistiska så att du verkligen kan nå dem.Om du tycker att det är svårt att skriva träningsprogram själv, be om hjälp. Har du svårt att veta hur och vad du ska äta för att vara nyttig så fråga en dietist. 

Om du känner att det inte ger några resultat. Det kan ofta bero på att du tränar för oregelbundet, att du inte tar i tillräckligt mycket, att kroppen inte återhämtar sig mellan träning eller också att du äter för onyttigt. Både träning och kost måste skötas hela tiden under en lång period för att träningen ska ge resultat. Det är absolut inge bra att stressa heller, när man tränar behöver man återhämta sig och sömn för att få resultat av träning. 

Familjen kanske säger att du är borta för mycket
och då kan du ge förslag av att gå ut och springa med någon i familjen, köra wii, gå ute i skogen eller annat som ger resultat till träning. Det gäller bara att hålla igång och vem säger att man inte kan göra det med familjen? Tränar du på gymmet, var med de när du är hemma, de uppskattar stunden du är närvarande. 

Känner du att du har ont om tid då ska du använda de minuter du har över, bara lyssna och gå. Tänk aldrig negativt. Tänk såhär, att träna lite är bättre än att inte göra någonting alls. 

Tycker du att du inte passar in på gymmet, då ska du sluta tänka så på en gång! Om du är liten eller stor, kort eller lång, mörk eller vit, du har all rätt att vara på gymmet precis som alla andra. Peppa dig själv, du är lika bra som alla andra och ni alla är där för samma sak, för att träna. Är det så att du verkligen inte vill gymma för att det känns jobbigt, då kan du köra hemma till träningsvideor. Kommentarer
Postat av: Liiane Flygaree

Sjukt snygg blogg! (;

2012-04-12 @ 23:53:11
URL: http://liianeflygarees.blogg.se/
Postat av: suttan

Fin blogg och fin header! :)) Allt bra??

2012-04-13 @ 01:24:56
URL: http://suttaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gaaah din blogg är så jävla bra!!!!!!!!

2012-04-14 @ 11:26:19
Postat av: EMMA // noll sju arton

Om träning inte ger resultat beror det troligtvis inte på att du tränar för oregelbundet eller för att man inte tar i tillräckligt, utan förmodligen att man tränar på fel sätt (och dessutom tar det tid att se resultat) dessutom måste jag säga att jag har svårt för bilderna, det är verkligen ingen kropp att sträva efter. Men det sista är min åsikt, annars tycker jag att det var ett ganska bra inlägg :-)

2012-04-14 @ 22:11:54
URL: http://nollsjuarton.blogspot.se/
Postat av: Marre

Bra tips! :)

2012-04-15 @ 15:08:39
URL: http://maaarree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0