I´M MORE THAN OKAY


Felicia åkte nyligen. Hon, jag och min syster tog en joggingtur till gymmet och tillbaka, blev fokus på mage och rumpa, det viktiga till sommarn, blink. När vi kom hem blev det havregrynsgröt, ni som inte har testat det borde verkligen göra det, det är både nyttigt och gott! Nu ska jag snart duscha och sedan krypa ner i sängen.

FELICIA PLUGG OCH MELLIS


Gårdagen var bra, kollade på fotbollsmatch, älskling sov över hos mig och det var allmänt mysigt. Nu är felicia hemma hos mig, vi äter mellanmål och pluggar, pluggningen går väl inge vidare för jag har redan pluggat röven av mig i skolan, gjorde klart två inlämningar av fyra, bara två kvar nu.

LETAR EFTER DE PERFEKTA SHORTSEN


Har precis kommit till skolan efter att ha varit hos tandläkaren. Jag kikar på internet efter jeansshorts, finns jättemånga på gina med hål osv som är hur snygga som helst, men de sitter inte bra på mig, typiskt. Ska leta vidare. Kom och tänka på en sak, nu på fredag tar jag sommarlov, *** vad skönt!!

FÄRGAT HÅRET - DAGENS FAIL


Suttit med histoiran ända till nu (!!!) är helt slut..och jag ska vara hos tandläkarn åtta till morgonen, kommer vara helt död. Aja, jag och min syster färgade håret förut och vi var lite klumpiga, vi råkade ta varandras hårfärger så hon fick den färgen jag ville ha och tvärt om, haha...ovärt. Men det är sånt som händer, vet inte riktigt hur det ser ut för det är blött än, men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorgon. Förresten, önskar att jag var i Oslo nu, där Justin Bieber uppträder, lyllo norskarna.

LA LA LOVE


Grym, nya favoriten för tillfället.

NYA BIKINIS


Detta är det senaste i garderoben, den gröna har jag viljat ha sedan den kom ut och nu har jag äntligen tagit tag i det och köpt den, sedan så beställde jag den röda, som visade sig vara rosa från Nelly. Den ska jag dock lämna tillbaka eftersom att den var väldigt liten i storlek och såg inte alls ut som jag trodde. Så jag får leta vidare efter en annan bikini.

FYLLT I KALENDERN


Hej på er! Började elva imorse, slutade tolv, tog livmoderhalscanser spruta med Nicole, vi båda överlevde, sedan blev det ett gympass, var dock riktigt slö så blev inte mycket till pass. Var hemma runt halv tre och åt mellanmål, sedan tog jag och min syster cykeln in och hämtade ut min bikini från nelly och köpte hårfärg. Nu måste jag verkligen plugga msk och historia i några timmar så visar bikinin sen och även håret kanske? Rubriken står för att det är mycket just nu, planer och nya grejer hit och dit, men det är bara roligt. Vad det är återkommer jag om.

TIPSAR!


Detta är framsidan från http://www.kandeeshop.se. De har en sjukt cool stil och kläderna är verkligen hur snygga som helst, tipsar om att kika in och kanske beställa något hem?

ME TODAY


Hej på er! Varit en lång men en bra dag, började dagen med sovmorgon, två lektioner, sen hem till Felicia till hennes moster där vi pluggade, sen hämtade älskling och hans mamma mig så åkte vi till hans korpen match, har inte så mycket att säga om matchen förutom att hans lag ägde. Kom hem sent och har bara hunnit ätit och slappat, borde plugga, men det tar jag nog imorgon istället.. hehe.

ONYTTIGHETER OCH VÄRME


Helgen har bestått av onyttigheter och värme, rent ut sagt underbart. Jag har umgåtts med älskling hela helgen, vi har cyklat runt varje dag, solat på  mariebergsskogen, ätit hamburgare på sandgrund, ätit pizza, tacos och godis + eurovision igår, säger bara loreeeeeeen! Det var så himla rätt att hon vann tycker jag, jag gillar henne mer nu än vad jag gjorde inann. Idag blev det mariebergsskogen igen och då mötte vi även på Linnea så blev att vi umgicks med henne, nu är jag hemma, bränd och glad, haha. Har sovmorgon imorgon också, till 12.35, sååå gött!

KORPEN


Blev en sen kväll hem igår, kikade  på älskling och hans vänner när de spelade fotbollsmatch med hans familj, blev vinst med 4-0, skönt med vinst för de, de mötte gubbar men de visade vart skåpet ska stå, haha. Älskling blev med mig hem igår kväll. Jag bara njuter av vädret, fyfan vad härligt det är ute!!

HEY, GODNATT


Somrig dag

SNYGG VÄN JAG HAR


Hade en timmes lektion, till klockan 10. Sedan hade jag håltimme ända fram till 20 över 1 så det blev att utnyttja tid i solen, så himla skönt. Solade med en hel del bra personer och åt mat med älskling. Jag blir så himla glad över vädret och jag har verkligen igenting att klaga på, förresten, vilken snygg vän jag har. 

Efter skolan drog jag och mötte älskling i stan, vi kikade runt lite på bikinis, kläder, skor osv..finns så mycket jag vill ha just nu, men håller mig till Turkiet. Vi satt ute på sandgrunden och delade sol, fika och pussar. Bilder kommer snarast.

SUMMER FEELINGS


Det har varit ett kanonväder hela dagen. Nu på kvällskvisten satt jag ute i bara tshirt och det var ändå varmt (!!!) Jag har fönstret uppe och jag fryser inte, det känns hur bra som helst. När sommarn kommer så kommer även det glada humöret fram mer. Räknar ner dagarna till Turkiet och kollade även bikimis på nätet, funnit en jag vill ha så beställer nog den imorgon, en röd sådan. Nu ska jag sova så gott och det får ni också göra, imorgon väntas en varm dag.

BACK ON TRACK


Efter att ha varit ifrån bloggen snart en vecka så är jag tillbaka! Haft så mycket med nationella och andra saker nu, hade nationella prov i matte idag, fyra timmars matte, men jag överlevde tack vare ett paket vindruvor och en drickyoughurt, även skosnören, så jag kunde ta av mig skorna..  efter detta är jag helt slut, kunde ha gått bättre också på provet, hehe. Solen har tittar fram de senaste dagarna och tempraturen har stått på en hög siffra, sommarkänslorna svallar in. Jag behöver bara få lite färg på benen innan jag vågar visa mig i shorts offentligt, haha, första gången på länge jag inte har solat solarium innan sommarperioden, så känner mig väldigt blek. Men vet ni vad?? om 18 dagar sitter jag på ett plan påväg till Turkiet, ska bli så himla skönt verkligen, OM jag längtar. 

Efter skolan idag drog jag till gymmet trots att min hy kokade av värme, skönt med ett pass på det, lite extra mycket svett. Sen när jag kom hem njöt jag bara av solen och la mig på solstolen och somnade över en timme ungefär, sedan blev det mat på altanen, kycklig, sallad och potatissallad. Nu ska jag göra ett skolarbete (ute).

FIRANDE FÖR EMMA


Sitter hemma hos Emma nu och hjälper henne städa och vi ska även skriva klart en ansökan. Sen kommer älskling till mig. Kan inte ens uttrycka mig hur skönt det är med ledighet.

GODMORGON LÅNGHELG


Startade upp dagen med havregrynsgröt. Gårdagen med tjejerna vad jättebra! Vi åt god mat, efterrätt, öppnade baket, dansade och hade det jätteroligt. Jag och Anna var kvar hos Emma till halv två och vi låg på altanen och pratade till lugn musik, sjukt mysigt. Sen kommer älskling hit till mig också, bra start på denna långhelg.

SNART LÅNGHELG


Hej godingar! Jag tar långhelg efter skolan, så skönt!! Börjar långhelgen med ett hårt pass på gymmet och sedan drar jag till stan och träffar Emma och Anna Ikväll ska jag fixa mig och dra på kalas hos Emma med middag och myskväll med tjejerna.

MIN


Är hemma och har precis proppat i mig massa mat, igen, hehe. Hade en bra dag med Johanna och tyvärr är den slut. Snart åker hon utomlands så ska ta vara på tiden och umgås med henne, för kommer vara tomt när hon är borta. Just nu ligger i sängen och pratar med älskling just nu och ska väl snart lägga mig, vore sjukt skönt med lite sömn.

MED BÄSTA

make a gif
Dåligt bloggat, förlåt, är grått och regnit ute och då blir det oftast bloggtorka i bloggen. Är med Johanna just nu och har precis ätit god mat och frukter, lyx.

FRUKTFAT


Har haft en perfekt kväll med tjejerna. Kom hem med fixade naglar och ett stort leénde. Imorgon är det en ny vecka igen, jag är så otaggad på skolan just nu så att det är sjukt. Vill verkligen inte ha lektioner och vill verkligen inte behöva fixa mig, åka buss. Jag skulle behöva några dagar innanför väggarna, då jag bara inte gör någonting, då tankarna får bestämma över mig, då jag gör det jag känner för. Ikväll vill jag sätta på en rulle med min älskling, men det går inte... jag vill vakna upp med honom imorgon och sova ut så länge vi bara orkar, men det går inte heller. Haha, låter som om jag mår värsta dåligt, men det gör jag verkligen inte! Är bara skoltrött och skulle behöva varva ner. Skönt dock att vara ledig torsdag-fredag också nu i veckan som kommer, så det är dit jag får längta. Ni får sova så gott, hoppas att ni haft en bra helg med mycket skratt och stoj.

SÖNDAGSGODIS


Är med mina två underbaringar Emma och Anna. Vi har gått pw och köpt massa gott som ni får se senare. Skönt att ta hand om sig själv, skönt att ta hand om sitt hår, ansikte, naglar och äta sunt. Hoppas att eran söndagskväll är lika bra som min.

FRUKOST OCH PLUGGNING


Sov hos Emma inatt och när vi vaknade åt vi en god frukost och pluggade. Nu ska vi gå ut och gå och sedan ha en "fixarkväll" med hemmaspa, frukter och ljus. Bra avslutning på helgen!

GÅRDAGEN I BILDER


Gick runt i spöregn under varsit papaply med anna, åt på burger king, sedan kollade vi på våran fantastiska vän felicia när hon dansade på en föreställning, sjukt duktig! Innan föreställningen stod vi först i kön så vi skulle få de bästa platserna, hehe, det var jättekul att se verkligen eftersom att dem var så duktiga.

DANSUPPVISNING


Ska snart iväg till stan och möta upp Anna, vi ska kika i lite affärer och sedan kolla på Felicias dansuppvisning. Jag är sjukt insspirerad av dans, jag älskar att se folk röra sig så fint, men jag själv är som en pinne, haha. Men sedan ikväll blir det masssa plugg om planerna blir som jag tänkt. Imorgon är det fredag och jag bara njuter!

GODINGEN FYLLER ÅR


När jag och Emma kom hem till henne så plingade det tillslut på dörren, då kommer Anna och hennes goa lillebror och sjunger samt bär denna underbart goda/fina tårtan de bakat. Blev mysigt fika och massa skratt. Vi kom fram till att Anna borde öppna eget och sälja sina goda tåror. Nu är klockan halv 12 och jag ska äta och sedan slänga mig i sängen, är trött så undrar hur trött jag kommer vara till morgonen.....

TIPS OM TRÄNING


Är det kondition eller fettförbränning du vill utföra när du rör på dig? Jag har tagit reda på vilket som ger vad. Om det är så att du ska ha ett gympass och springer innan du kör igång för att bli varm, då bestämmer du hur länge du vill köra för att orka med, är det jobbigt så är det rätt. Innan du kör gym så ger resultatet bättre kondition, inte så mycket fettförbränning. Men springer du däremot efter gympasset så ger det mer resultat till fettförbränning eftersom kroppen är slut och behöver energi och då om du rör på dig tar den fettet, förstår ni? Så innan gympasset - bättre kondition, efter gympasset - fettförbränning. 

Hur ska man äta när man tränar då och vill vara nyttig? Jo man ska äta mycket och gärna fem gånger om dagen. Frukost - Lunch - Middag och mellanmål mellanåt. Sedan gäller det att inte äta massa skräpmat för då lagras fett. Men mat är viktigt för träning, tränar man hårt så behöver man äta mer. Sen kan ni även börja ta med er en frukt till gymmet också och sedan äta när ni kommer hem för man behöver ha näring i sig högst en halvtimme efter gympasset - så fort som möjligt. 

Det finns myter om hur man får slanka ben - idag fick jag reda på hur man ska gå till väga. Jag fick se en bok där det står myter som många påstår, till exempel att man ska köra mindre tyngd och fler antal gånger på maskinen när man kör ben - det stämmer inte. Kör du 20 ben med liten tyngd eller 10 ben med mer tyngd, man ser mer resultat på mer tyngd. Det tar bara längre tid att göra 20 stycken, onödig tid. Tjejer kan inte bygga upp massvis med muskler om de inte tar de hormonerna som killar har för att bygga muskler, men annars kan inte tjejer bygga såpass stora muskler, om det inte nu är så att de hållt på sten hårt i 15 år, men annars, nej. Så om du vill ha slanka ben, kör mer tyngd och 10 gånger. Om du undrar hur mycket tyngd du behöver då kan du bara se om du klara 10 gånger på tex 80kg och klarar du det, då går det. 

Här var några tips jag lärde mig idag, väldigt bra faktiskt.

2012-05-09


Har precis skaffat nytt schema på gymmet, älskar det nya schemat! Frågade även en hel del om träning och kost osv som jag tänkte berätta om lite senare. Satt med Felicia och Julia en stund och pluggade men nu är jag själv, snart kommer Emmma hit så ska vi kika på skolan som sagt, sen när jag kommer hem ska jag ÄNTLIGEN äta och då kommer lite träningstips så håll utkik.

JUST QUIT


Bjuder på en bild som togs för ett år sedan. Onsdag idag, efter skolan drar jag till gymmet och fixar nytt schema med min personliga tränare. Sedan ska jag följa med Emma till min skola så ska hon kolla där, hon fyller föresten år idag så ett stort grattis till henne! 

KVÄLLSMAT EFTER EN LÅNG DAG


Varit en lång dag, tog pass efter skolan, skulle ha tagit knappt 20 minuter men tog istället över 1,5 timme, pluggat på historia + svenska som gått åt helvete om man ska vara ärlig, men jag ger mig inte, det ska gå! Sedan tog jag en paus från pluggandet och drog ut och sprang i en halvtimme, 347 kalorier. Skönt för att sedan komma in och proppa i sig detta med syster, nu ska jag plugga lite till och sedan ta mig en varm och skön dusch och sedan väntar sängen på mig.

MYCKET ATT GÖRA


Imorgon är det bara fyra veckor kvar tills jag far utomlands, ska bli så himla skönt! Men tills dess, plugg.. sitter just nu och pluggar och försöker få en massa gjort, får se hur det går när jag tänker på en massa annat, är så taggad på att åka utomlands, stranden, värmen, shopping, inga problem, bara njuta!

Q/A

Hej sofia!

Jo jag läser din blogg ibland och du skriver ju endel om träning o du har smal o fin kropp. Vilket jag också vill ha så undrar om du kan tipsa lite om träning. Jag är en sådan som liksom kan bestämma mig och vara jätte taggad på att träna ena dagen sen bara försvinner det och man äter onyttigt igen. Jag hatar inte min kropp men skulle vija gå ner iaf 5 kilo och bli "fastare". Skulle va skönt om du kunde ge tips på hur man ska äta och träna (gillar inte gym dock) Skulle va jätte snällt!
Exakt så var jag också för ett tag sen. Man var duktig en vecka, sen sket det sig och så gick det i cirklar om och om igen. Det du måste göra är att verkligen tänka hur skönt det är när du väl är igång, du kommer känna dig bättre i dig själv och du kommer må bättre. Om du inte föredrar gym så är verkligen joggning bra! Skriv i almenacken de dagarna i veckan du ska jogga, minst tre, sen om du inte har något för dig kan du också jogga, du kan jogga så mycket du vill. Då förbränner fettet eftersom att du rör på dig men då häller det även att äta rätt och det gör du genom att inte äta för mycket av mjöl, socker och smör. Innan du springer ska du äta och högst en halvtimme efter joggingturen om det ska hjälpa. Tips på långsamma kolhydrater som är bra att få i sig..
Långsamma kolhydrater:
Fullkornspasta
Havregryn
Bönor
Frukt
Råris, fullkornsris

Vill man äta nyttigt och träna så är det viktigt att inte fuska och äta massa onyttigt under vardagarna, på helgen är det okej att unna sig, om man vill. Men ät fruktsallad istället för vitt bröd, drick vatten istället för oboy. Om du även vill få lite styrka också, efter joggingpassen, kör lite övningar. JUST DET, när du äter, drick vatten till och ät en massa grönsaker! 

vilket hårfärg använder du? är ute efter en bra hårfärg typ som din, hittar ingen bra bara:(Jadu, jag använder mig av lite olika faktiskt. Men jag tar alltid svart eftersom att jag vill vara väldigt mörk i håret. Sen försvinner ju självfallet det svarta och ser tillslut ut som det gör nu. Lite mörkbrunt ungefär. 


hej, vad heter boken om tjejen med anorexi?
svara gärna i ett inlägg :)
Ha en bra dag
Boken heter " Evelyn Spöke " och är skriven av Maria Hede. Ha en bra dag du med! :)


FRÅN I FREDAGS


Har inte bloggat alla i helgen, inge bra inge bra. Men iallafall, i fredags tog jag en fika med kandan, pratade ut vilket som var jättemysigt. Sedan har jag spenderat min helg med älskling hemma hos mig. 17 månader hade vi i fredags. Nu är det en ny vecka, nya tag, det börjar med ett gympass efter skolan och sedan utveckligssamtal.

JUSTIN BIEBER - BOYFRIEND


Äntligen säger jag bara!!

FREDAG!


Har sovmorgon vilket jag njuter  av! Efter denna skoldagen väntas en skön helg, den börjar med att träffa Kandan och sedan älskling!

IMFANCY.BLOGG.SE


Grym modeblogg hittar ni här

BLACK AND WHITE


COOL SNYGG OSV


Jag är kanske jättekonstig som lägger ut en bild på en random tjej, men är hon inte snygg? Tatueringarna, håret, färgen på hyn, stilen. Man ser inte allt så tydligt, men hon ser verkligen ut som en cool och snygg tjej. Man blir så sugen på att skaffa längre hår, sola och tatuera sig, man blir så himla sugen.

EFTERMIDDAG MED FINA EMMA


Hej på er! Direkt efter skolan gick jag och Emma till melkers, där planerade vi massa saker och hade det jättetrevligt. Känns så skönt när man har samma intresse med en människa! Nu är klockan halv åtta och jag har precis kommit hem, ska snart äta pitabröd med kycklingröra och grönsaker, ungefär som tacos, har ni ätit det? Det är så himla gott! Sedan ska jag läsa ikapp lite ur en bok med en tjej som har anorexia och även ta en joggingtur. Tänk när detta pluggande är över och standen står på schemat istället!

SKOJ


SOMMAR UTE


Har varit en jättebra dag, solen har stått där den ska, bra sällskap, bra glass, bra promenader osv. Nu är det bara sommarlovet och brunbrända ben som saknas, känns som om denna sommaren kommer bli hur bra som helst. Felicia åkte ganska nyss så nu ska jag äta upp min kvällsmat och sedan lägga mig i sängen och sova.

COUNTING DOWN THE DAYS


Längtar till Turkiet, längtar till sommarlovet!!

FRUKOST UTE I SOLEN


Godmorgon på er! Jag har spenderat mitt minilov med min pojkvän, vi har degat framför teven och njutit av det fina vädret och på valborg var jag dålig så blev att vara ute ett tag sedan käka en fet pizza med pomefrittes. Nu är jag hemma från skolan för kände mig inte så jättebra igårjväll heller men idag mår jag bättre. Började dagen med att ta en joggingtur för att få lite luft vilket jag kände behövdes, sen kom Therese hem med nubakat bröd så satt vi i solen och åt frulle. Nu ska jag gå på promenad med Felicia sedan blir det att plugga hela dagen.

RSS 2.0