Firande veckan lång

Efter skolan i måndags åkte jag och tjejerna in till stan och fikade. Fick paket av mina tjejer, så himla goa är de! Johanna var tyvärr sjuk men fick träffa henne på tisdagen. 
Fikade på stan med mamma, emma och viktor efteråt, fick paket och hade det mysigt som vanligt. Sen åkte jag hem till kandan och var med henne, efter det blev jag upphämtad av alexander och hans pappa så åkte vi hem till mig. En perfekt födelsedag och blev uppvaktad hela dagen.
Jag fick olyckligtvis ögoninflammation under veckan och har inte varit i skolan på två dagar, legat hemma i mörkret och väntat på att kvällen ska komma så mitt öga mår lite bättre. Men ställde upp på en fika med min älskade pappa och syster. Självklart eftersom vi är galna i elvis så tog vi detta passande cafe, elvis cafet. 
Igår hade vi firande för mig och emma på mammas sida. Vi hade även med oss våra karlar, haha. Det var jättetrevligt som alla andra tillfällen jag skrivit om här (börjar känna mig tjatig, haha) hade även firande idag hos pappa och ja, ni vet, som jag sagt 1000 gånger, det var jättebra!! Fick förövrigt veta nu att vi slutar 12 istället för kvart i fyra, mitt inre skriker av lycka!!!! Nu ska jag avsluta detta långa, bedrövliga inlägg, haha! kram på er!
 

IDAG FYLLER JAG 18 ÅR!!


En jättefin present från svärföräldrarna

Fick den här i present av pia och fredrik, hur snygg är den inte då? De var så goa och hade gjort fruktsallad till mig och alexander också stod det ett paket där jag skulle sitta. Tusen tack verkligen, den här kommer användas flitigt. 

Tacomys

Har tacomys med alexander! Har blivit serverad och bortskämd så ojojoj. Så himla skönt med helg, borde finnas fler helgdagar i veckan. Har faktiskt ingen söndagsångest. 

haft två underbara dagar

Igår kom jag hem till alexander för han ville fira mig. Fick en parfym som luktar jättegott, sedan victoria's secret (love spell). Sedan fick jag det här söta kortet han gjort själv, är en anka på framsidan för att det är mitt favoritdjur, hehe. Vi åt mysig mat tillsammans och sedan åkte vi på bio och såg "ego". Rekomenderar den verkligen! den var bättre än förväntat tyckte vi båda två. När vi kom hem blev vi överraskade av hans föräldrar, berättar mer om det ikväll! Tack för att du finns älskling, tack för allt! 

 

NEW IN

I torsdags fick jag med mig det här hem i shoppingpåsarna. Ett par militärgröna byxor med dragkedjor från gina tricot för 500 kr och en vit stickad tröja med hål på sidorna från gina tricot för 199 kr. Väldigt nöjd!! 

18 års firande

Igår firades emma, felicia och jag av våra tjejer! var jättetrevligt och jag ser verkligen fram emot att fylla 18 på måndag. Mina vänner är bäst! Tack för en bra kväll tjejer och för alla fina presenter!  Bjuder på några mobilbilder, men mer bilder kommer. 

två kalas och en finmiddag

hej på er! Dagen har varit fullspäckad verkligen. Börjar med att jag vaknar upp med alexander, sedan åker jag till emma där tjejerna är så överraskar vi felicia som fyllt 18 år med fika och så, jätteroligt var det! Och grattis igen sötnos om du ser detta! sen åkte jag och min syster hem för att fira våra småbröder! Alla i min släkt på pappas sida fyller år i januari så det blir många kalas med andra ord. Sen efteråt åkte jag till alexander och hade finmiddag med hans familj. Nu ska vi lägga oss, hoppas veckan går snabbt, vill ha helg, vill bli 18.


Mysfrukost på sängen

Vaknade upp bredvid älskling idag. Vi åt frukost på sängen och hade det jättemysigt! Igår övrraskade jag honom med middag och efterrätt här hemma och min fredag kunde inte ha blivit bättre, kommer lite bilder från gårdagen sen. Nu sitter han med fotbad och ska snart få massage, vilket han förtjänar! Ha en bra lördag 

Angående mina stövlar

Jag har fått lite kommentarer angående mina hunter stövlar. De finns att köpa i de fleste skoaffärerna, bara att kolla runt lite,  jag har matta stövlar, inte blanka och de kostar 1249 kronor om jag inte minns fel? Sen hade någon sett en bild på instagram när jag hade vita byxor till, och undrar  om de färgar av sig på jeansen. De har inte färgat av sig på mina jeans iallafall så jag tror nog inte att det är något att oroa sig för. Men jag kan självklart inte lova någonting! Bara att fråga om ni undrar över någonting mer.

Sitter på sista lektionen


Sitter just nu på sista lektionen (matte) med emma, vi var duktiga en stund men slutade med att vi pratar om allt mellan himmel och jord. Nu strax ska jag till gymmet, sedan ska jag åka hem till Alexander och plugga där. 

Uppdaterar från sängen


Läser min favoritbok, godnatt på er! 

Grått väder och en väldigt kall dag

 
Gjorde klart en trailer i skolan idag och visade upp, skönt att bli klar med en uppgift i skolan. Har varit frusen idag så det var sköööönt att komma hem och få hoppa i mjukiskläder och sockar, hehe. Idag ska jag ägna mig åt skolarbeten och försöka bli klar med lite och lära mig så mycket som möjligt. 

Finaste pojkvän


When the snow falls to the ground


Har haft en jättebra tisdag måste jag få säga! Hade sovmorgon fram tills 11, gick dock upp halv sju imorse och fullföljde vår tradition vi har i familjen, som går ut på att sjunga och ge frukost - paket - glass - godis till den som fyller år, vilket som var min lillebror Lucas idag, som blev 6 år. Imorgon fyller min andra lillbror år också. En sak ni kanske inte visste är att alla i min familj fyller år i januari förutom min storebror, så blir många födelsedagar, hehe. Fick sluta tidigare idag också pågrund av inställd lektion vilket som passade fint! Efter skolan åkte jag till stan med Alexander och kollade runt lite, han hittade en tröja och jag hittade ett par snygga träningsskor! Sedan åt vi wok. Nu är vi hemma hos mig och ska plugga lite och sedan bädda ner oss och kolla på film eller något. 

Monday morning


Jag brukar alltid vara negativ till måndagar men idag fick vi sluta tidigt så jag har ingenting att klaga på. Tänkte sätta mig och plugga en stund och sedan läsa några sidor ur boken, femtio nyanser av honom. Igår fastnade jag med boken hela kvällen, man bara försvinner och har ingen tidsuppfattning, gud så bra den är! Runt två tiden ska jag åka in mot stan och dra till gymmet med emma. Ursäktar för att det blev en mobilbild, kameran var död.

Safe in your arms

Ska försöka plugga någon timme nu, inte det roligare, men man måste ju tyvärr.. Ska först kolla kläder på nätet, får se hur länge jag försvinner. 

Le mot världen så ler den tillbaka

Igår satt jag och pluggade på en lördag (!!!) men vid 23.30-tiden åkte jag till Alexander och sov där. Idag när vi vaknat och ätit frukost och så, så åkte jag till gymmet och mötte emma. Där körde vi ett gympass vilket som var jätteskönt! Ska tipsa er om en app längre fram också! 

Igår var det myskväll

Igår var det en jättebra kväll. Åt middag med familjen, alexander och emmas pojkvän andreas. Pratade om en massa i timmar, sedan satte vi på en film och åt massa gott till. Filmen handlade om mörkhyade, hur illa de blev behandlade förr, jag är så emot sånt så jag fick panik i varje scen typ, ville bara säga till dem att sluta, haha. 

F R E D A G

Startar upp dagen med havregrynsgröt, jättebra frukost eftersom man håller sig länge på den! Helgen var välkommen nu verkligen, trots att det precis varit lov. 

imorgon är det helg!


Linne h&m, cardigans lindex, jeans ginatricot, klocka ur&penn
Har varit duktig hela kvällen och pluggat no och matte. Nu förtjänar jag att krypa ner i sängen. Ska till skolan imorgon och efter det ska jag direkt till gymmet och möta upp emma, köra ett hårt pass, sedan kanske jag åker till stan och köper nya träningskläder eller så gör jag det vid ett annat tillfälle, lär märkas. Hur som haver, nu ska jag sova, imorgon är det F R E D A G 

Vill bara gosa ner mig


Det jag skulle vilja göra just nu är att bara gosa ner mig, vara inomhus och dricka varm oboy framför brasan. Inte ha några måsten, inte behöva gå utanför dörren, utan bara ha det mysigt fram tills värmen kommer tillbaka. Har fått frågan om jag har blanka eller matte Hunters, jag har matta. Sen har jag fått önskemål om att jag ska lägga ut mer outfitsbilder och även skriva vart kläderna är ifrån, det kan nog fixas! 

One day


Har ätit mat och varit ute på en powerwalk. Nu pluggar jag och kommer göra det resten av kvällen också. Hade planer imorgon, att jag först skulle gymma sen gå på bio med bra personer, men det blir tyvärr inställt för jag måste friskna till lite först. Men jag deppar inte för det. 

Jag är redo för ett nytt år

Hej bloggen! Jag bloggar väldigt dåligt just nu känner jag. Detta året har varit väldigt slappt, jag har lagt mig vid fyra varje kväll och vaknat runt två tiden. Men igår åkte jag och emma till gymmet och körde ett hårt gympass, känns så skönt nu efteråt. Idag ska jag försöka plugga lite no och matte och sedan ta en kvällspromenad med emma. För nu är jag igång igen! Detta året ska bli det bästa året, ska spendera det med fantastiska vänner, min underbara familj och min fina pojkvän. Ska verkligen ta tag i detta år och göra något bra åt det. 

nyårsafton

Hade en jättebra kväll igår och firade nyår med underbara människor. Först kom tjejerna + alex och olof hem till mig och emma så fixade vi oss och lagade kyckling och sås, sen hade vi middag hos marcus och vid 12 slaget stod vi på torget, sen drog vi vidare på fest. Kvällen blev fulländad. Nyårskyssen kunde inte blivit bättre. 

RSS 2.0