Haft en jättefin och bra julafton

Har haft en jättebra julafton. Nu sitter jag i soffan med la family och kollar på någon julmusikal med massa julgodis. Jättegulligt av alla som skrivit god jul och jag har insett vilken bra familj/släkt jag har. Snart ska jag mysa ner mig under täcket, imorgon väntas det en ny dag, julafton nummer två, min fina kommer hit imorgon också. Åter igen, GOD JUL PÅ ER!!

God Jul Allihopa!



Julklapp från alexander

Här är silverhalsbandet jag fick av alexander. Det står "kärleken övervinner allt" på latin. SÅ FINT! 

Fjärde advent


Lyssnar på julmusik och känner mig som ett litet barn, som jag alltid gör dagen innan julafton, är exalterad som vanligt. Ska snart in till stan för att möta upp bästa Kandan, vi ska gå runt på stan lite i julmyset och sedan ta en promenad ute i snön. IIIIIIIIII VAD JAG LÄNGTAR

Äntligen så är det jullov

Godmorgon! Har precis kollat på julkalendern och ätit en stor frukost. Denna veckan har varit hektisk men rolig. Har varit på stan princip varje dag med olika bra folk och handlat julklappar och nu har jag äntligen handlat klart. Har även julbakat och kollar på fotbollscupen i Sundsta, övernattade på skolan (sov på ett hårt golv) ganska chill dagen efter när man började och bara behövde gå upp 1 minut innan man började. Jag har även varit på tjejkväll hemma hos johanna med henne och tjejerna, vi hade en minijul och bytte lite julklappar. Sen har jag och Alexander bytt julklappar. Jag kan visa lite senare vad jag fick för någonting. Ha en förbannat bra dag nu, imorgon är det JULAFTON!!! 

Packar in julklappar

Packat in julklappar och haft det lite mysigt. Nu sitter jag och äter med Emma och Andreas och ska snart vila. Ikväll blir det julcup med vännerna vilket ska bli jätteroligt, får se vart jag hamnar inatt. 

Vila i frid älskade farmor

Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra.Mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden. Vila i frid älskade farmor.

frukostmys

Åt en jättemysig frukost imorse med Alexander. Sedan begav vi oss till stan och kikade runt lite. Får världens julkänsla av att vara ute, är helt vitt ute. Ikväll planeras det att baka pepparkakor. 

Victoria´s Secret

Älskar videon, älskar victoria´s secret, älskar att justin bieber är med och hans låt. 


Har varit utan kamera en stund på grund av att den har varit inlåst i mitt skåp, haha, men nu har jag den så det kan bli lite bättre uppdatering. Fått en fråga om jag använder löshår eller om jag har äkta, jag har äkta hår. Imorgon ska jag se på The hobbit med massa bra människor, TAGGAD! Tänkte även försöka sova snart, har varit så sliten på sista tiden, kanske beror lite på dålig sömn,hehe. Sov gott! 

Senaste tiden


Christmas time

Har tagit det lugnt princip hela dagen. Hade så oerhört svårt för att sova inatt, även igår natt. Skönt att jag inte behövde sova ensam iallafall utan att jag hade världens bästa som tog hand om mig. Nu håller jag på och fixar mig för snart ska jag och tjejerna till en kompis occh ha roligt där ikväll. Hör nog av mig imorgon skulle jag tro. ha en bra fredag allihop. 

Det bästa med vintern

Vara i ett mörkt rum omringad av massa ljus
Sitta med tofflor, mjuka/varma strumpor
Lyssna på julmusik och se snön falla utanför
Kolla på stjärnorna som lyser upp den svarta himlen
Baka pepparkakor och lussekatter med familj/vänner 
Ligga i en varm säng och pussas
Glädjas av hoppet man får för kommande år
Julpynta hela huset med massa mysigheter
Sitta på ett fik och dricka varm oboy under djupa samtal
Se den fina vita snön ligga lugn på marken
Kolla gamla julfilmer, disney & astrid lindgren ligger på min topplista
Sjunga jullåtar 
Långa bad med ljus i rummet och musik i bakgrunden
Se lucia firande - höra alla sjunga fint och se alla iklädda med vitt och ljus i handen
Ge och få julklappar, att dra upp pappret som döljer innehållet
Vara hemma och ligga under sin favoritfilt 
Människovärme
Ligga under täcket och smsa gosiga sms med sin favorit
Umgås med familjen 
Se alla julbilder folk lägger upp som ger en mysig känsla
Köp mössa,halsduk och vantar att gå runt med
Sätta på sina favorit stickade tröjor
Sitta bort tiden framför en varm och skön brasa
Skriva julkort till sina närmaste vänner och pynta med stjärnor osv

Önskelista


Fick önskemål om att jag skulle lägga ut min önskelista. Detta är iallafall vad jag har önskat mig av mina föräldrar + pengar såklat! Varför jag inte önskar mig kläder,skor osv är för att de gärna överraskar mig och köper då alltid kläder jag inte kommer använda, haha. Så kläder och så köper jag gärna själv.



vila i frid käraste farmor


RSS 2.0