Vad man kan göra med sin pojkvän

Hej kan inte du skriva vad man kan göra med sin pojk/flickvän när man firar 2år?? Vi gick på bio på ettårs dagen så vill helst inte göra det. Är nästa onsdag så skulle uppskatta om du kunde svara i ett inlägg innan då:) Tack för en superbra blogg!

svar: Grattis till två år vill jag börja med att säga! Kul att det hållt så länge och hoppas det fortsätter så! Det finns massa mysigt man kan göra när jag väl tänker efter. Bio är en mysig sak som du sa att ni gjort förra året, då förstår jag att det vore roligt att göra annat. Lite tips på vad man kan göra med sin pojkvän kommer här (under vintern) :

♥ Träffas på stan då ni klätt upp er lite extra mycket för varandra, gå sedan till en fin restaurang och ät där. Ett tips är att boka i förväg så ni får en plats vid fönstret, jättemysigt under vinterstid. Att se ut i kylan medan man sitter inne i värmen med den man tycker om och pratar om allt möjligt. 

♥ Ta fram de mjukaste filtarna du äger, tänd så många värmeljus du kan och ladda ner en bra rulle och köp en massa godis. Det bästa med en film är att man glömmer filmen bland alla pussar.
♥ Gör en spotify-lista med dina favoritlåtar (lugna balader), gör trerätters, tänd mängder med ljus och bjud hem honom. 
♥ Ha en "ta hand om varandra" kväll. Då det ingås fotbad, massage med olja, grönsaker och dipp. Allt man kan tänka sig för att båda ska koppla av. Ett bad sitter inte heller fel! För att göra det extra mysigt i badrummet, ta fram champagneglas och fyll med någon dryck, ta i badskum som luktar himmelskt. Ett tips är att köpa rosblad, finns plastblad på IKEA för 29 kr per påse, tips tips! 
♥ Om någon av er har en brasa, försök att göra så den som äger den blir hemma själv. Sedan kan ni lägga filtar, täcken, kuddar, allt ni kan tänka er framför brasan. Sen ligga och njuta av varandras närhet. Det enda ljus som finns i rummet ska vara brasan. Prata/skratta om minnen och allt vad det finns att prata om. 
♥ Köp hans favoritgodis och kom hem till honom som en överraskning, sen får ni se vart kvällen tar er. 
♥ Bjud hem folk, ha en hemmafest eller gå på någon annan fest tillsammans, om båda tycker om att vara ute. Sen avsluta kvällen hemma hos någon och somna tillsammans. Man behöver inte alltid vara själva på speciella dagar, bara man gör någonting tillsammans som båda tycker är roligt.
♥ Bowla!! Det är en rolig grej att göra och pricken över i skulle väl vara att göra det med den man tycker om? Tänk vad roligt att försöka vinna, reta varandra, försöka överglänsa och skratta när någon gör fel. Lite tävling och pussar på banan låter väl som en utmärkt kväll? 
♥ Gå på stan om ni båda gillar att handla. Fyll shoppingkassarna och ta en fika efteråt i stan. Sedan åk hem till någon av er och sätt på en rulle med massa mysigt till. Frukter eller godis. 
♥ Åk bort. Åk till något ställe som till exempel Stockholm, Göteborg eller någon annan stad. Ni behöver inte ha värsta planer för vad ni ska göra utan kanske vore mysigt att komma bort tillsammans. Gå på storstaden och kika runt, äta ute, sedan ha en hotellnatt tillsammans. 
♥ Presenter fungerar också. Man behöver självklart inte köpa presenter, men om man nu vill det så kommer några tips på vad man kan köpa, för både en tjej och kille.
Till killar: En ny parfym du valt ut som luktar gudomligt, en armklocka, rosor, hans favoritgodis, en t-shirt, kalsonger.
Till tjejer: En snygg/fin bh, parfym, produkter från tex victoria secret eller i love produkter, rosor, smycke, någon inredningsgrej med fin text på. Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej eftersom du skriver om att ge parfym till pojkvännen är en bra idé, kan du inte ge lite tips på några olika goda killparfymer?:)

Svar: Nu blogg: sssofiajahnke.blogg.se 😃kram
Sofia Jahnke

2013-02-11 @ 09:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0