Ge mig håret!

Att ha såhär fint hår hade jag inte tackat nej till.
Har precis kommit hem från jobbet nu iallafall, väntas två till jobbdagar i rad, sen tar jag lov från skolan så det ser jag fram emot! Anna började jobba där jag jobbar nu också så det ägeeer jämt bara lite, vi åt mesta dels, som vanligt! Nu ska jag göra lite läxa och sen lägga mig och sova, imorgon väntar en ny dag. 

Kort skoldag

Hej på er! I fredags var jag med Felicia, vi pluggade matte i två timmar, cred till oss! Sen kom Anna hem till mig och vi pratade samt kollade Justin Bieber på youtube. Sen har jag varit med Alexander under helgen, haft det jättemysigt. I lördags gymmade jag och skulle vänta på att han skulle träna klart, vid halv fem på eftermiddagen säger han att han precis vaknat, bra där!! Började skoldagen 08.50 och fick åka hem 10.00 på grund av att vi fick jobba hemma, så de var göttttt. Johanna kom till mig så har vi pratat om masssaaaa roliga händelser som sker, sen gått power walk. Nu väntar jag på att Felicia ska komma så ska plugga ännu mer än i fredags, duktiga! Haha, lite tråkig information om mina dagar MEN MEN. 

Godmorgon!

Godmorgon! Trots att jag är sjuk så väntas en skoldag, tråkiga lektioner men det är bara att hänga i. Just nu vill jag mer än allt kolla Gossip Girl eller One tree hill, men den drömmen får jag hålla i en stund till, tills tiden räcker till. Hoppas ni får en bra dag. 

HELT SJUKT

Fastnade vid Justin Biebers nya musikvideo, slutade med bränd mat...men det var det värt! 

Körde på rutigt

Körde på enkelt idag, svarta jeans, svarta kängor och en röd/vit skjorta. Nu ska jag lägga mig en stund och vila samt plugga lite i sängen, senare ikväll blir det mys med familjen framför teven.

Mobilbild jaoo

Sitter i skolan och har foto hela dagen, sen ska jag hem och vila eftersom att jag är sjuk, blir inge jobb idag eller på torsdag eftersom jag är dålig. Men måste dock gå till skolan för missar för mycket annars. Hoppas allt är bra med er, jag hör av mig snart igen!

Följ mig på twitter


Kände att det var dags :)

Min dröm


Jag har en dröm, en dröm precis som alla andra också har. Min dröm har jag haft i flera år nu, jag har gått på vägen dit, men jag har backat, tvekat och jag har gått tillbaka. Men nu lägger jag det bakom mig, tar bort min ångest över det och börjar om på nytt. Jag kanske ska byta blogg, jag kanske ska byta blogg så jag får fler möjligheter, så jag får hamnar på samma plats som andra som känner som jag. Ja, jag har bloggat där förut och det är på scenbloggen, men de håller på att göra om. Jag har fått chansen att göra en portfolio men har inte gjort det än. Men nu ska jag ta tag i det, jag ska vänta in november och verkligen ta tag i modellandet. Jag ska gå på attitude mässan i Stockholm i November, jag ska bli fotad utav en mode fotograf vid namn Armand Dommer, jag ska söka till modellagenturer och jag ska visa min portfolio. Sen ska jag även söka att gå på catwalk i centrala Stockholm som modell, även till Miss Universe Sweden 2013. Jag vill så himla gärna bli modell, jag vill det så gärna! Sen vill jag att min blogg ska bli större, jag vill att den ska bli stor och jag vill kunna inspirera. Jag trivs framför kameran och jag trivs med att få fina kommentarer utav er läsare, jag älskar det. Nu är det bara att satsa. Alla har ju en dröm, lev din.

Vill hoppa i morgonrocken

Sitter just nu på lektion och ser fram emot kvällen. Då jag har gått klart i skolan, då jag har jobbat klart, då ska jag hem och plugga lite och sedan får jag fint sällskap. 

VILL TILLBAKA


Angående mig och Linus

Jag har fått en hel del frågor angående mig och Linus. Vissa undrar vad som hänt, varför jag inte skriver om han och även att de som läser min blogg har lärt känna honom och vill veta, ja ni förstår. Det jag kan säga är att vi har gått skilda håll, och då alltså inte är tillsammans längre och det hände för lite mer en sex veckor sedan och varför jag inte lagt ut något tidigare är för att jag inte vetat hur jag ska gå ut med det till de jag inte känner. Mina nära och även de jag är vän med på facebook vet och säkert många fler, man har inte viljat skriva om det helt enkelt. Men nu vet ni iallafall det och det finns väl inte så mycket mer att säga, vi var tillsammans i nästan två är och han är en bra kille. Men det fungerade helt enkelt inte.

Har även fått frågan på samma gång vem Alex är, vart han kom ifrån osv, det är så svårt att förklara när det är så mycket jag inte kan/vill berätta. Men jag kan säga såhär, ingen ska döma utan att egentligen veta någonting tycker jag. Jag tycker om Alexander och det gör jag verkligen, han är en hur bra kille som helst och jag trivs i hans sällskap. Men som sagt, det ligger alltid något bakom det yttersta som ni vet, men jag samt få vet allt. Men nu vet ni iallafall och jag hoppas ni fått svar :)


Sagan om ringen maraton


I fredags var jag och tjejerna hemma hos mig och Emma, sedan drog vi vidare och sedan sov jag över hos Alex med han och Markus. Dagen därpå åkte vi upp till Kristinehamn och hade filmmaraton med roligt folk, Det blev sagon om ringen, alla filmen med den förlängda versionen. Det var tänkt att vi skulle se alla filmer, men under sista filmen blev de flesta trötta (även jag) så vi beslutade oss för att se klart sista till morgonen. Vi åt tacos, åt en jävla massa godis och chips under kvällen så man kan säga att det var en CHILLKVÄLL. Emma och viktor sov inne medan vi andra trängdes i en mysig stuga, på morgonen kikade vi och sedan åkte vidare till Karlstad där det blev innebandytittande. Sen blev det mys framför solsidan. Min helg har varit sinnessjukt bra. 

Från i fredags

Ni.är.bäst
 

Taggad inför en grym helg!


Nu har jag precis kommit hem och ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan fixa mig för kvällen. Sedan kommer som sagt ett gäng tjejer hem till mig och sen drar vi vidare. 

School

Sitter i skolan med alla mina blondinkompisar, japp, jag är den enda med mörkt hår i gänget. Jag väntar på att skoldagen ska få ett slut och att helgen ska börja. Ikväll kommer åtta fantastiska tjejer hem till mig så ska vi sedan dra ut, kommer bli awsome. Denna helgen kommer bli hur bra som helst känner jag på mig, men jag har inte glömt era frågor, jag lovar, men har inte kunnatsvara än. Men jag återkommer när jag kommer hem senare, kram. 

Godnatt!

Ligger i sängen och ska snart lägga mig, sliten efter en lång dag med skola + jobb, imorgon blir det samma visa men sen är det helg vilket jag ser fram emot. Godnatt gudingar! Svarar på era kommentarer så snabbt jag kan, kanske imorgon?


Mot jobbet


Snabba från idag

Dålig kvalite osv, men visar bara tre snabba från hur jag ser ut idag. Nu, vidare till lektioen

Skönt att se när man kommer hem

Kom hem och såg detta + lite mer inför kvällen. För idag ska jag nämligen plugga en hel del, har väldigt mycket att plugga, sedan ska jag och familjen ha det mysigt i vardagsrummet med rebenspjäll, bröd, efterrätt och massa mys, som förr i tiden. 

Nu när allt börjar spela någon roll


Effektiv tid


Fotade min storebror efter skolan, var även skönt att träffa honom. Sen träffade jag bästa Kandan och Alex en sväng, skönt det innan man beger sig hemåt. Var effektiv på vägen hem och satte mig i en rabatt och tog kort på en blomma till en skoluppgift, hur effektiv? Vad gör man inte för att få kort på en blomma liksom? Nu sitter jag och äter köttfärssås i burk, en utav alla favoriter, och redigerar lite bilder. Om en timme ska jag bege mig ut på en joggingtur för det är dags att komma igång igen, hur trött jag än är. Var även ute och sprang i helgen så nu är jag på god väg iallafall. 

Bilder från Stockholm förra helgen

Här är en massa bilder från min förra helg i Stockholm med Alex. Det var en jättebra helg och jag längtar tillbaka. Hela lördagen sprang vi runt på stan och på söndagen kollade vi mest runt, tillbringade även tid med hans moster och hennes familj, supermysigt. Som ni ser träffade vi Amandus från Big Brother, han var min favorit! Hans kompis kom fram och kramade mig helt random för han hade varit med om en olycka och betedde sig då som en fem åring, men det var LUUUUNGT för mig, det var ju Amandus kompis(!!!) haha. Sjukt trevlig var han och det var kul att träffa honom. Förövrigt så VET jag att jag sa att jag skulle blogga på fredag, men jag har haft fullt upp (igen). Men jag har kommit fram till att jag ska blogga oftare, men att kvaliten kanske inte blir den bästa men hellre det än att inte blogga alls (?). Nu sitter jag på lektion och slutar om drygt en timme, då ska jag fota min bror och sedan gå ut på en springtur. Ikväll väntas jobb. 

Angående bloggen osv


Hej! Var längesedan sist, jag har varit lat om dagarna när det gäller att blogga. Har så mycket annat att göra så jag inte hinner med. Men jag har lovat mig själv att strukturera upp allt så jag får tid för mer än bara jobb/skolan. Har fått frågor och sådant, kommer svara på det på fredag hoppas jag på. Men just idag, onsdag och torsdag så har jag ingen tid över då jag går i skolan och jobbar så jag kommer hem 10 på kvällarna, men som sagt, jag återkommer. Hoppas ni förstår. 

RSS 2.0