BÄTTRA DITT SJÄLVFÖRTROENDE

hej, tänkte fråga dig om du kan göra ett inlägg om hur man får bättre självförtroende ? för jag har verkligen jättedåligt självförtroende. vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka de självförtroende jag hade ..
Nu för tiden handlar allt om allmänheten, det sociala och umgänget. Är man inte tillräckligt social så kommer man ingenstans, man tar inte steget till att träffa nya människor. För att våga träffa nya människor och för att kunna stå upp för sig själv så måste man ha självförtroende. Man behöver egentligen det i allt man gör, när man ska betala i kassan, i skolan, innan prov, när man är med vänner, i sporten, överallt. Fick denna frågan och tänkte besvara den. "hej, tänkte fråga dig om du kan göra ett inlägg om hur man får bättre självförtroende ? för jag har verkligen jättedåligt självförtroende. vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka de självförtroende jag hade .." För att få bättre självförtroende är det viktigaste inställningen, inte bara viljan som är viktig, man måste verkligen tänka som man ska då också. Det räcker inte med att säga svara om någon säger att du är fin " nej.. men tack " och tänka att man vill svara bara tack. Man måste också göra det!

För att få ett bättre självförtroende så måste man acceptera sig själv, man måste kunna acceptera vem man är och hur man ser ut och lära sig trivas med det. Man måste inse att man inte kan hålla på att jämföra sig med alla man ser runt omkring sig, man kommer aldrig se ut som en kändis på bilder som visas som perfekta, man kommer aldrig att se ut som en annan för man har ett eget unikt utseénde. Glöm inte att du är fin som du är. Det du gillar hos andra kanske folk gillar hos just dig. Varför gillar man inte sig själv? Kan det bero på att man är "van" med sig själv och vill ha nytt? Man kanske vill ha det man inte kan få..man stävar efter att vara som alla andra. Men..gör inte det! 

Det är inte fint att vara som alla andra, unikt är det vackraste du kan vara, dig själv. För att bättra självförtroendet måste du sluta göra sura miner åt andras framgångar, känn dig inte sämre för att din vän får A och du C. Känn dig inte fulare för att ni inte passar i samma sorts kläder och för att hon/han får mer uppmärksamhet. Var glad över andras framgångar och fortsätt med det du vill. Du måste komma ihåg att kämpa för det du vill och låt inte dumma tankar som " nej hon/han är bättre " det får inte förekomma bakom pannbenet på dig. Livet är för kort för att inte vara sig själv, för att försöka vara någon annan. En dag kommer du ändå att inse att du inte kan vara någon annan än dig själv. Istället för att tänka på allt som du tycker är negativt, lägg istället ner tid på allt du tycker är bra. Höj dig själv hela tiden. Kan även tipsa om att läsa egoboost. 


Kommentarer
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej ^^

Haft en bra dag? :D

2012-03-21 @ 23:06:00
URL: http://four.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0