HELG MED ÄLSKLING

Hello solstrålar! Är med min underbara pojkvän och njuter över att det är helg. Jag är rå taggad på att det är lov på torsdag, påskmys och massa träning, livet livet livet! Idag ska vi äta gott och ha det jättemysigt. Det är ju den 31 Mars också vilket betyder att min underbara vän Felicia fyller 17 år! Stort grattis till henne, hennes lördag måste bara äga, för det förtjänar hon! PUSS OCH KRAM

SHOE INSPIRATION - RIVETS


NEW IN


Supersöt topp.

FRÅN FIKA - PLUGGET MED FINA JOHANNA


Har precis kommit hem från ica, hämtat ut linnet med pappa, supernöjd! Idag ska jag göra det jag gjort dygnen runt de senaste veckorna, plugga.. det suger, men måste göras. Återkommer.

NU ÄR JAG TILLBAKA!


Nu har jag haft uppehåll en vecka, wow! Tiden har ändå gått fort, anledningen till att jag har varit borta är att jag har haft mycket i skolan den senaste tiden. Men nu kan jag inte hålla mig från bloggen mer.

Haha, Nicole skickade denna bilden till mig förut. Hon och jag var de första som tog vaccin mot livmoderhalscancer på sundsta/älvkulle gymnasiet. Så då var radion och teven där och ville ha två som de kunde ta kort på samt intervjua så det blev ju mig och Nicole och det fick vi reda på samma dag så lite nervöst var det. Men nu är det gjort iallafall, vet inte varför jag inte tagit det tidigare, har väl bara varit lat. Men ni som inte har tagit den, gör det. Alltså, det står en massa på internet som ger kritik till sprutan, men mycket är inte sant. Här kan ni läsa mer: http://www.vf.se/nyheter/karlstad/nicole-leavey-17-ar-jattebra-att-man-far-vaccinet-har-pa-skolan

LJUSA FÄRGER


Färgat är inne i år, många fina och framförallt ljusa färger. För ett år sen var det mer mörkare färger än vad det är i år. Personligen tycker jag att det är så snyggt att se folk när de bär färgade jeans, men frågan är bara om jag själv skulle passa i det.

NEW NEW


Fick med mig denna svarta tröja hem idag, så snygg! Skulle även ha köpt detta linne i samma affär men innan jag och Helena fikade fanns det jättemånga eftersom dom kom in idag men efter fikat när jag skulle köpa det så var det slut (haha?) populärt tydligen, jag skyndade mig hem och beställde via datorn så jag blir iallafall inte utan tröjan.

FIKA MED HELENA


Träffade min saknade Helena efter skolan idag, vi fikade och pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Kändes så bra att träffa henne nu eftersom hon bor i Norge och jag aldrig hinner träffa henne. Fick även med mig en tröja som jag visar senare.

SHOPPINGSUGEN


Hej på er! Jag och Johanna sitter och kollar kläder på nätet, jag vill så gärna shoppa!!! Det var väl det jag hade att säga, att jag är shoppingsugen!

BÄTTRA DITT SJÄLVFÖRTROENDE

hej, tänkte fråga dig om du kan göra ett inlägg om hur man får bättre självförtroende ? för jag har verkligen jättedåligt självförtroende. vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka de självförtroende jag hade ..
Nu för tiden handlar allt om allmänheten, det sociala och umgänget. Är man inte tillräckligt social så kommer man ingenstans, man tar inte steget till att träffa nya människor. För att våga träffa nya människor och för att kunna stå upp för sig själv så måste man ha självförtroende. Man behöver egentligen det i allt man gör, när man ska betala i kassan, i skolan, innan prov, när man är med vänner, i sporten, överallt. Fick denna frågan och tänkte besvara den. "hej, tänkte fråga dig om du kan göra ett inlägg om hur man får bättre självförtroende ? för jag har verkligen jättedåligt självförtroende. vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka de självförtroende jag hade .." För att få bättre självförtroende är det viktigaste inställningen, inte bara viljan som är viktig, man måste verkligen tänka som man ska då också. Det räcker inte med att säga svara om någon säger att du är fin " nej.. men tack " och tänka att man vill svara bara tack. Man måste också göra det!

För att få ett bättre självförtroende så måste man acceptera sig själv, man måste kunna acceptera vem man är och hur man ser ut och lära sig trivas med det. Man måste inse att man inte kan hålla på att jämföra sig med alla man ser runt omkring sig, man kommer aldrig se ut som en kändis på bilder som visas som perfekta, man kommer aldrig att se ut som en annan för man har ett eget unikt utseénde. Glöm inte att du är fin som du är. Det du gillar hos andra kanske folk gillar hos just dig. Varför gillar man inte sig själv? Kan det bero på att man är "van" med sig själv och vill ha nytt? Man kanske vill ha det man inte kan få..man stävar efter att vara som alla andra. Men..gör inte det! 

Det är inte fint att vara som alla andra, unikt är det vackraste du kan vara, dig själv. För att bättra självförtroendet måste du sluta göra sura miner åt andras framgångar, känn dig inte sämre för att din vän får A och du C. Känn dig inte fulare för att ni inte passar i samma sorts kläder och för att hon/han får mer uppmärksamhet. Var glad över andras framgångar och fortsätt med det du vill. Du måste komma ihåg att kämpa för det du vill och låt inte dumma tankar som " nej hon/han är bättre " det får inte förekomma bakom pannbenet på dig. Livet är för kort för att inte vara sig själv, för att försöka vara någon annan. En dag kommer du ändå att inse att du inte kan vara någon annan än dig själv. Istället för att tänka på allt som du tycker är negativt, lägg istället ner tid på allt du tycker är bra. Höj dig själv hela tiden. Kan även tipsa om att läsa egoboost. 


DAGENS ENKLA


(Risigt och ofixat hår)
Hej på er! Hade matteprovet förut och ska jag vara ärlig så vet jag inte hur det gick, jag svarade ialla fall på alltihop.Efter provet tog jag ett snabbt med svettigt gympass. Nu ligger jag som död i sängen och väntar tacos (skräll?) är dock kycklig isället för köttfärssås med denna gång. 

Nu när matteprovet är över så känns det som att det blir lugn och ro, men icke, har ett matteprov nästa vecka och så kommer självfallet massa inlämningar på spåret också. Japp japp, gymnasiet.

SLITEN TJEJ


*Har lagt undan matteboken nu och äter just nu ur skålen som visas på bild. Jag är trött så blir en tidig kväll idag, skönt verkligen! Imorgon väntar ett matteprov och ett gympass.

I FEEL SO DAMN GOOD



MELLANMÅL, MOO


Har precis kommit hem från gymmet, nu ska jag ta upp matteboken och äta lite mellanmål. Känns helt awesome nu efter träningen. Allt som är i huvudet är matteboken, hur det kommer att gå, nervös! Men jag kan inte göra mer än mitt bästa.

HEMSTUDIE + TRÄNING


Har hemstudie idag men gick upp någorlunda tidigt ändå. Har ätit en rejäl frukost och satt på mig träningskläderna, nu drar jag mot gymmet och kör ett hårt pass.

SEG MÅNDAG


Vaknade upp bredvid älskling, bästa känslan. Men denna måndagen är seg, vill bara klara av dagen.. Är trött och har huvudvärk idag, ska plugga matte med älskling som hjälper mig hela dagen och jag kommer vara trög samt trött. Nu ska jag sluta klaga, haha.

HELGEN


Helgen - i fredags var jag med Nicole, supermysigt! Sen sov älskling hos mig - på lördag var jag och tjejerna hemma hos Elin i hennes nya hus, vi åt middag, pratade, skrattade och hade det jättebra. Idag har jag och älskling chillat - pluggat - chillat - pluggat osv... Nu sitter vi och kollar på BB. Jag vet inte hur bloggningen kommer vara fram till Onsdag för måste nämligen plugga matte hela tiden fram till provet. 

DU ÄR VÄLKOMMEN FREDAG


Godmorgon fredag! Sitter just nu och tar det lugnt bara, det jag vill mest av allt nu är att lägga mig och sova igen, men ska på extramatten men Johanna så jag får helt enkelt hålla ut.

Q/A


Snyggt! Vart är jackan köpt, letar ruskigt mycket efter en. Kram
Jackan är köpt på GinaTricot och kostade 600 kr, vet inte om den finns kvar för var en av de sista, men kolla du så kanske det finns.


Snyggt oufit, vart kommer väskan ifrån och vilket märke är det? :D*
Denna väskan fick faktiskt min mamma utav min moster för länge länge sen så jag tror tyvärr inte att den finns kvar + att jag inte vet vart min moster köpte den. Men liknande väskor finns säkert i väskaffärer.

MATTE = INTE MIN GREJ


Jag har försökt, försökt och försökt förstå mig på matten, men det har inte gått...konsentrationen och viljan att lära mig har inte kommit, buhu.. Men till helgen får älskling banne mig hjälpa mig, för då gick det bra! Men nu ska jag lägga undan matteboken och gå in i rummet, är hemma själv så är jämt bara LITE skakis att jag inte kommer att vakna igen, haha jag vet att jag är fånig men har inte kommit över mörkräddslan än och att vara helt ensam. Men ni får sova så gott godingar, jag ska kolla gg nu och ta bort sminket, om jag vågar..

I LOVE THE TIGER


Har precis ätit mat och kollat klart på ett avsnitt gg, nu ska jag råplugga matte så sätter upp håret i en toffs nu och tar fram grejerna och bara börjar! Älskar tigern på min mobil, den äger.

+ +


OUTFIT


Godmorgon! Vaknade med glatt humör och satte igång redan vid åtta tiden med extramatte i skolan, nu ska jag gå igenom skoldagen och i eftermiddag blir det bara matte. Ha en bra dag med er, jag återkommer snarast.

DO IT TODAY, OR YOU'LL REGRET IT TOMORROW


Hej allihop! Är nöjd över dagen. Efter skolan satt jag med Johanna och Elin i Biblioteket en stund och sedan gymmade jag med älskling, mage it the shit! Efter gymmet åkte vi hem och gjorde mat och sen har han bara hjälpt mig med matten hela kvällen, jag har lärt mig så mycket på bara en kväll, mattesnille som pojkvän? Nu ska jag göra klart radion och sen bädda ner mig i sängen, feels good.

Q/A


Fick en fråga om jag kunde tipsa om appar, här är inlägget jag la ut förra månaden om vilka appar jag har. sen fick jag även frågan: 

Hej jag har en fråga!
Jag har gjort slut med min pojkvän, och nu saknar jag honom men han håller på med en annan nu och han älskar mig inte längre.
Det har gått 3 veckor sen vi gjorde slut, och redan efter 2 dagar började han hålla på med en ny för att komma över mig.
Och jag gjorde verkligen ett misstag att dumpa honom.
Har du nått tips på hur man kan komma över honom..?
Det är svårt när man ser honom nästan varje dag.

Hej! jag förstår att det är jobbigt för dig eftersom att du saknar honom och tycker det är jobbigt att se honom bredvid en annan tjej. Varför han tog insiativ till en annan tjej så snabbt, på endast två veckor kan bero på att han bara behöver tröst, närhet eller så har han kanske lätt för att bli kär. Att du gjorde slut och sen ångrade det låter svårt, eftersom han tydligen redan gått vidare som det visar kanske det är svårt att visa det. Men eftersom ni har ett förflutet så tycker jag att du ska prata med honom, säga att du gjorde fel och se vad han säger. Säger han att han inte mer vill ha dig och att han har gått vidare, gå vidare du också då. Hur du ska gå vidare är svårt, det kanske skulle gå bra för dig om du ignorerade honom? Tänka på annat, ta tag i dig och ditt liv istället och fokusera på dig själv, att bli 100% stadig och vara med din familj och vänner, gör saker som du vill ta hand om, om dig själv. Jag önskar dig all lycka, du måste få tid att sörja, kolla kärleksfilmer och tröstäta, men sen, gå vidare! Gör det du vill med ditt liv, uppfyll drömmar du har. Förstår du? lycka till! Och när du ser honom, visa dig stark!
Hej jag har en fråga!
Jag har gjort slut med min pojkvän, och nu saknar jag honom men han håller på med en annan nu och han älskar mig inte längre.
Det har gått 3 veckor sen vi gjorde slut, och redan efter 2 dagar började han hålla på med en ny för att komma över mig.
Och jag gjorde verkligen ett misstag att dumpa honom.
Har du nått tips på hur man kan komma över honom..?
Det är svårt när man ser honom nästan varje dag.Hej jag har en fråga!
Jag har gjort slut med min pojkvän, och nu saknar jag honom men han håller på med en annan nu och han älskar mig inte längre.
Det har gått 3 veckor sen vi gjorde slut, och redan efter 2 dagar började han hålla på med en ny för att komma över mig.
Och jag gjorde verkligen ett misstag att dumpa honom.
Har du nått tips på hur man kan komma över honom..?
Det är svårt när man ser honom nästan varje dag.

OUTFIT


Godmorgon godingar! Hade jätteont i ryggen när jag vaknade pågrund av väskan jag bar igår, men som jag alltid säger, jag överlever! Jag behövde inte stressa imorse vilket var skönt, åt frukost i lugn och ro till gg, nu ska jag gå igenom en skoldag.

SLUT PÅ MÅNDAGEN - SNART


Nu börjar denna måndagen närma sig sitt slut. Just nu är jag spänd i axlarna pågrund av att jag är som en packåsna mellan mamma och pappa, det suger. Men jag är fortfarande lättad av att jag ska lägga mig i sängen nu och bara njuta av att få kolla på ett avsnitt av gg och sen sova. Med detta säger jag godnatt till er, skönt att måndagen är slut.

TACOS - STANDARD


Hej på er fina läsare! Check för tacos igen säger jag bara, haha två inlägg i rad om tacos. Men nu är jag mätt och belåten och ska ta tag i två inlämningar. Ser ni att designen är annorlunda? Bästa Johanna fixade till den lite, blev jättenöjd, ingen stor förändring, men småsaker som jag tänkte på som blivit så bra! Jag bloggar senare när jag har gjort klart det jag måste göra tills imorgon..om jag blir klar är frågan..

FRÅN IGÅR - TACOS


Igår blev det tacos och massa mys. Idag blir det middag med tjejerna och sedan myskväll med älskling.

GG OCH STÄDNING


Har inge vidare roligt att uppdatera, sjuk än och allt jag gjort idag är att kollat gg och städat. Helgen kommer bli perfekt OM näsan slutar rinna. På lördag blir det middag med tjejerna och resterade tid av helgen går åt min pojkvän, längtar sönder verkligen.

JOSPEPH KONY


Vi alla är människor - det är viktigast. Jag är nästan helt säker på att nästan alla som är inne på facebook redan sett denna videon, men har du inte gjort det, gör det.

SJUKING


Jag är sjuk men jag gjorde ändå inlämningen som var tills idag och när den nästan var klar dog datorn och även min inlämning, sitter och gör om den nu fast jag egentligen bara vill lägga mig i sängen med gg. Om en stund blir det mat men tilldess ska jag bli klar. Dålig uppdatering idag, uppdateringen är lika dålig som min kalender, vet inte hur veckan blir.

INSPIRATION



DETAILS


Ligger som en sjuking i sängen, oboy och musik får stå för kvällen och även en tråkig inlämning jag har tills imorgon.

NEW HEADPHONES


Dagen blev inte alls som jag trodde, jag trodde jag skulle fokusera på skolan, gymma och sedan sätta mig på direkten och plugga när jag kom hem. Istället så kände jag mig sjuk, mår verkligen inge bra idag så jag kunde inte fokusera mig i skolan, inte gymma och jag har inte kunnat plugga än. Istället har jag varit på umo och haft Anna som sällskap. Bytte p-piller till exakt samma fast mindre tid med mens (Y) Nu har jag precis ätit och ska sätta igång med pluggningen. Jag känner mig varm och kall på samma gång och mår inte alls bra, hoppas det släpper för hatar att vara hemma från skolan. Det positiva idag är att jag fick hörlurarna, de kommer användas flitigt.

3 BÄSTA FRÅN MELODIFESTIVALEN


1 2 3

LOVET BÖRJAR NÄRMA SIG SITT SLUT


Idag har jag och älskling varit i brors lägenhet, sen har vi sagt hej då till varandra och att det underbara lovet är slut.
Imorgon väntar en tidig start och en trött tjej.

TACOKVÄLL MED ÄLSKLING


När vi vaknade upp imorse drog vi tlll gymmet, vill verkligen se asmycket resultat snart!! Sen åkte vi till affären och köpte
godis,
chips och tillhörigheter till tacos så vi avslutar det härliga lovet med en tacokväll framför teven.

GÅRDAGEN MED 17 ÅRINGEN + GIRLS


Igår mötte jag upp tjejerna i stan där vi hitta presenter åt Julia. Sen åkte vi till Julia och firade henne, vi tillgjorde god mat,
tårta och hade det roligt. Grattis i efterskott goding! På kvällen mötte jag upp älskling i stan så åkte vi hem till mig.

GODMORGON


Godmorgon solstrålar! Har precis fixat klart mig och kollat två avsnutt gossip girl, nu drar jag mig in mot stan för att möta upp
tjejerna. Vi ska köpa presenter åt våran vän julia och sedan åka vidare till henne, ha en bra kväll!

GLASS OCH SHOPPING


Jag har inte bloggat bra, ber så hemskt mycket om ursäkt, skyller på min pojkvän och gossip girl, igår och under dagen idag var jag
med honom och nu på kvällen hade gossip girl mig fastklistrad. Men jag vill berätta om gårdagen, jag träffade min älskade vän Kandan.
Vi kikade runt i affärer och åt glass i det fina vädret, blev inte glass i bägare som var önskemålet för stället vi var på var snåla
så vi gick. Mötte upp älskling sen och vi for till bergvik där jag köpte jackan!! Sjukt nöjd. Nu är klockan snart halv två på natten
och jag ska bara kolla ett avsnitt till och sen sova. Gonatt

BESTÄLLDA!


Beställde nyss dessa wesc hörlurar, dem hittar ni här

RSS 2.0