MYSKVÄLL MED TJEJERNA

sitter i nuläget på altanen med mina tjejer. Spel, musik, prat och mindre charmiga skratt bjuds denna kväll på.


HEDLEY - PERFECT

 

MILA KUNIS

förebild på alla sätt och vis. 

MER BILDER


MED FELICIA I HENNES STUGA

Jag och min underbara vän, störd 1 och störd 2. Igår åkte jag till henne tidigt på morgonen, redan halv 10. Det var jättebra väder och vi njöt hela dagen genom att vara ute och sola, bada (mitt första dopp i Sverige), åt grillat, spelade kub, spelade kort, kollade på film, joggade (hurtiga), lyssnade på historier och åkte båt. Det har varit så sjukt bra så jag tror jag sprängs, vädret, sällskapet, allt! Tack för dessa två dagar + natten min kära vän. Mer bilder kommer! 

EN KVÄLL VID SJÖN

Efter gymmet spenderade jag min kväll med UNDERBARA kandan på en brygga. Vi pratade, åt massa gott och hade det mysigt. Nu är jag hemma och ska snart gå till bästa grannen Anna. 

DET VAR PÅ TIDEN

Passade på att ligga ute på baksidan nu på förmiddag, inte varje dag solen skiner. Jag hoppas starkt att det kanske blir bra väder de sista dagarna under sommarlovet. Hoppas ni alla ligger ute och njuter utav solen. 

Q/A

hej! har en liten fråga till dig.. när du åkte till turkiet , badade du med ditt löshår då elr hur gjorde du? jag skulle vilja ta bilder när jag är i vattnet med mitt löshår men jag vill inte blöta ner det elr typ förstöra det med saltvatten. btw det är klipps så.. hoppas du kan komma med ett bra förslag hur jag ska göra. bra blogg förresten!
Hej! Eftersom att jag gjorde mitt löshår i Turkiet så valde jag att göra det under de sista dagarna så att jag inte behövde blöta håret i saltvatten, för som du säger, det förstör håret och det är inge vidare roligt att utsätta håret för i början. Men självklart vill man ta kort, det jag skulle tipsa om eftersom att det är klipps är att ta i löshår och gå ner till stranden för att bara fota, sedan är det bara för dig att ta ur det igen. Du kan även ha i löshår när du går ner till stranden där du vill fota, låta någon fota dig och sedan ha med en påse där du kan lägga håret sen medan du ska bada osv. Lycka till!

hur har du gjort så du fått så jäääävla långt hår!?
Det växte under en natt... nej då, men jag satte i löshår i Turkiet för några veckor sedan. 

Snälla kan inte du berätta hur du får din header över hela sidan om du fattar?:)
Tinypic heter det

guud så härliga bilder!
vad använder du för kamera? :)
Tack! Jsg använder mig utav Sony a560.

EN TUR TILL HAMNEN


Åkte till Liseberg igår med älskling, Linnea och Mattias, bilder kommer snarast. Det var roligt iallafall och vi fick tur med vädret, det som gjorde oss blöta var vissa karuseller. Kom hem på kvällen runt halv 12 och då la vi oss trötta som vi var och imorse blev det ett gympass efter uppehåll i 3 dagar. Sen träffade jag Emma en stund innan hon skulle ta bussen åt ett annat håll och då skyndade jag mig till Anna och vi har varit vid hamnen och haft det mysigt samt pratat om allt möjligt. Nu är klockan halv tre på natten och det är nog dags för mig att sova snart. 

FREDAG!

Har precis kommit hem från gymmet, blev bara att köra en övning eftersom att min kropp sa emot. Igår kom Kandan till mig på eftermiddagen, sedan åkte hon hem och jag till gymmet. Nu ska vi till skutberget och njuta av vädret, hoppas på så mycket sol som möjligt.


TJEJHÄNG

Tjejhäng igår. Två stora madrasser på golvet framför teven - massa godis och dryck - skratt - bra tjejer - disney filmer - mys i ute rummet.


TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Två snabba bilder jag tog innan jag mötte upp tjejerna. Ikväll blir det tjejhäng och jag hör av mig när jag kan. 

IGÅR

Igår när jag och Johanna vaknade så åt vi frukost, fixade oss. Sen åkte jag till mamma och hälsade på henne, sen till gymmet. Efter gymmet åkte jag hem och rensade rummet, smycken, smink osv, blev mycket över som jag inte vill ha/använder mer så det var skönt att bli av med lite. Senare på kvällen kom älskling till mig, jag tände ljug, gjorde kvällsmat åt oss också kollade vi på paradise hotel (beroendeframkallande). Nu har vi gjort oss klara och ska snart ta bussen till gymmet, idag blir det att träna mage - rumpa - favoritövningarna. Sen åker jag till Emma där jag ska spendera min natt.

INSTAGRAM

Följ mig på instagram, uppdaterat ofta där: sofiajahnke


KVÄLL VID SJÖN

Har haft en mysig kväll vid sjön med tjejerna, sedan blev det grillat hemma hos johanna. Nu blir det att pyssla lite med shorts, jag sover även här inatt. 

MAGÖVNINGAR

Här har ni några magövningar ni kan köra varannan dag, endast 10 minuter tar det. Rätt värt för att få en stabil och tränad mage i längden? Nu drar jag till gymmet, hör av mig senare. 

FREDAG - LÖRDAG

Hejsvejs! Igår gymmade jag och älskling och jag lärde mig många nya magövningar utav han som jobba där så det kändes när jag vaknade idag. Idag har vi tagit det lugnt, lagat tacos och gjort det mysigt, strax ska vi hälla upp vatten i bubbelbadkaret, sedan blir det äppelpaj med vanlijssås som älsklings mamma gjort åt oss. Hoppas ni njuter av lördagen på bästa sätt. Svarar på frågor på måndag. 

DETALJER


GODMORGON

Godmorgon kära ni! Jag har precis ätit frulle samt fixat mig. Nu åker jag till stan och träffar Johanna och Ida. Sen drar jag till gymmet och möter upp älskling, sen sover jag kvar hos honom. Denna låten gjorde mitt humör på topp: selena gomez -  love you like a love song

BILD FRÅN TURKIET

Godkväll kanske man säger såhär dags. Jag och Emma har precis kommit hem från en mysis kväll hos Emma. Vi upptäckte när vi skulle hem att det är fredag den 13e och jag var nästan säker på att jag skulle bli mördad eller något liknande, men jag lever och ligger här och äter jordgubbar till kvällsmat. Har nog aldrig ätit så många jordgubbar som jag gjort iår, någonsin. Nu strax ska jag nog sova för imorgon ställer jag klockan trots att det är lov. Älskar bilden här på mig, Emma och Emma från Turkiet, det var så himla skönt där borta, man vill ju bara tillbaka. 

12 JULI


Nu har vi bokat biljetter så den 23e blir det Göteborg och Liseberg! Om jag ska berätta en rolig sak så satt vi och diskuterade länge om när vi skulle åka, alla fyra enades om måndag eftersom det är lite folk då, när vi har bokat, då kommer vi på att det är Lotta på Liseberg då, men det blir allt roligt ändå. Körde ett träningspass med älskling också. Nu är jag hemma och har precis varit i affären med pappa, fick med mig lite jordgubbar hem. Nu väntar jag på tacos och sedan ska jag gå över till Emma. Vilken bra dag! Förresten, för någon dag sedan så stannade en tant mig i bussen för att säga att jag var lik Carl philips tjej, Sofia Hellqvist. Pappa säger också att jag är lik henne, men jag vet inte jag, tar det som en komplimang iallafall! Sen så vill jag bara berätta att jag har sätt era frågor ni ställt mig, men jag har inte haft tid fö att pyssla ihop det och svarat, men jag gör det så snart jag kan. 

MOT GYMMET


Godmorgon! Jag är lite stressad just nu så hinner inte skriva en roman direkt, men jag har precis packat och fixat för att bege mig mot gymmet samt tågstationen för att beställa biljetter. Hör av mig när jag kommer hem. 

ÅTERFÖRENING MED BÄSTA

Efter att ha varit ifrån dessa fantastiska i över en månad så träffas vi äntligen. Vi fikade hemma hos Johanna där hon gjort en massa gofika till oss, sedan fick hon presenter eftersom att hon har fyllt år och vi tog igen en massa tjejprat efter tiden som passerat. Nu är jag hemma och har precis tagit mig lite kvällsmat och ska sätta på soldisan samt paradise hotel. 

WORKOUT


Hej på er! Inte  bloggat på fem dagor, hoppsan. Iallafall, gymmade med älskling tidigare idag och var klar runt halv åtta nu på kvällen, sen tänker jag, skönt att komma hem och duscha, då visar det sig att jag är utelåst så får vänta på min syster en timme, då gjorde jag så att jag satte på datorn och kikade på två avsnitt paradise hotell. Nu är jag inne iallafall och har precis druckit upp drycken jag öppte idag, fick bli vanilj. Skriver helt stört också men mina tanjenter hänger inte riktigt med i banan idag.

Q/A

Har fått några frågor som jag har tänkt att besvara. Jag har fått en hel del frågor om mitt hår, ifall det är äkte eller ej, jag kan tyvärr berätta att det inte är det. Jag vill så gärna ha tjockare och även lite längre hår så nu i sommar ville jag testa på löshår, var ett tag sedan jag hade det. Jag gjorde det i Turkiet och då fick jag klippa, färga och sätta i löshår för bra pris om man jämför med det priset det är i Sverige. Så jag tog chansen och testade och jag trivs, förutom att jag tycker att det är lite tunt längst ner och även att det blir extra varmt i hårbotten på gymmet, haha. Frågan kom även om jag var nöjd med ricinoljan som var väldigt populär ett tag. Jag har hört mycket klagomål om oljan som exempelvis att man får finnar i hårbotten eller att det förstör hårfärgen, men jag tror att det beror helt på hur känslig man är, eftersom att jag märke inget negativt. Det jag märke var att håret blev mjukare och sen växte såklart håret under den tiden jag tog oljan, men det är svårt att veta om det växt lika mycket utan eller inte. Men är man inte känslig för produkter så tycker jag att man kan testa och se själv vad man tycker om den.

fråga:
Hej sofia!
Jo jag läser din blogg ibland och du skriver ju endel om träning o du har smal o fin kropp. Vilket jag också vill ha så undrar om du kan tipsa lite om träning. Jag är en sådan som liksom kan bestämma mig och vara jätte taggad på att träna ena dagen sen bara försvinner det och man äter onyttigt igen. Jag hatar inte min kropp men skulle vija gå ner iaf 5 kilo och bli "fastare". Skulle va skönt om du kunde ge tips på hur man ska äta och träna (gillar inte gym dock) Skulle va jätte snällt!

Hej!
Tack! Jag vet själv att jag inte har så mycket kurvor utan folk tro att jag är mer som en stolpe eller hur man ka uttrycka sig men jag är inte smal överallt som man kanske kan tro, jag har också utböjningar på en del ställen på kroppen, jag är inte fast överallt, där jag kanske skulle vilja vara. Men jag jobbar på det (jag försöker) och det är det bästa man kan göra. Det gäller att ha viljan. Orken behöver man inte ha fullt ut, för det ska vara jobbigt att träna, man klarar alltid mer än vad man tror. Det ska kännas i musklerna, man ska va så trött så att man bara vill lägga sig ner och aldrig mer komma upp. För efteråt känns det så himla bra, känslan när man har slutfört ett träningspass och verkligen tagit i. 

Många som tränar tar inte i så mycket som de egentligen kan så det minskar risken för resultat, det är så onödigt. Jag har själv varit med om det och man ångrar sig efteråt när man väl inser hur fel det är att inte köra 110%.  Om du inte gillar gym så behöver du inte gymma. Utan istället, ät sundare. Istället för att proppa i dig en massa sötsaker när sötsuget kommer. Hacka upp lite frukter, skär lite banan, äpple, bäron och häll upp en skål med vindruver och wips, nyttigt och gott! Sen när det gäller maten så bör du äta regelbundet så inte det värsta sötsuget kommer fram så du inte kan motstå chips, godis osv. Undvik att få sötsuget då genom att äta frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat i god tid. Sen är det självfallet viktigt att röra på sig också, gå ut och spring varannan dag och sen lite styrkeövningar efter det och du kommer känna dig bättre på ett hälsosamt sätt. Du behöver bara en spark där bak och verkligen göra det och inte sluta. Ett tips är att inte träna ihjäl dig i början så du tröttnar. 



MY OWN


fotograf

SUMMER DAYS


Gick upp nio imorse för att träffa Kandan innan hon skulle till jobbet. Vi prata ikapp förlorad tid genom att köpa jordgubbar och sätta oss vid vattnet på sandgrund. Älskar denna tjejen! Solen har varit i centrum hela dagen och jag får sommarkänslor. Jag hinner inte skriva så mycket mer än att jag ska möta upp Emma nu så ska vi gå promenad och prata och sen träffar jag Jeanette för lite äventyr med kameran.

STRAWBERRIES WITH MY DEAR FRIEND


Efte gympasset mötte jag upp Nicole i stan. Vi köpte oss lite gott och åkte hem till henne efter att ha varit en stund på stan. Kvällen bestod av skratt, prat och gråt till film. Japp Nicole, vad var det jag sa! Nu är klockan halv ett på natten och jag har precis landat i sängen och ska snart sova. Håller tummarna på att vädret blir bättre.

FRUKOST


Godmorgon! Jag har spenderat helgen med älskling. Vi har kollat film, köpt godis, åka longboard, gjort mat och haft det mysigt. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart dra ner och köra ett hårt pass på gymmet, känner att jag varit allt för lat den senaste tiden.

RSS 2.0